Delovne jakne - zimske so najboljša zaščita pred mrazom

Delovne jakne predstavljajo najboljšo zaščito za varno opravljanje dela v mrazu, vlagi in slabši vidljivosti. Zimske delovne jakne so izdelane iz robustnih in kakovostnih materialov, ki poleg večje varnosti nudijo tudi zaščito pred ostrim mrazom. Z uporabo delovne jakne postane delo enostavnejše, saj proizvajalci poskrbijo tudi za prisotnost številnih funkcionalnih žepov, zaradi katerih lahko v delovne jakne odložimo tudi mobilni telefon, orodje in druge pripomočke. Zaščitne delovne jakne niso namenjene le zagotavljanju varnosti med delom, temveč skrbijo tudi za maksimalno udobje med delom. Iz tega razloga mora imeti vsak profesionalni ali neprofesionalni delavec svojo delovno jakno. Nepremočljive zimske delovne jakne si lahko ogledate v trgovini Červa.

Zimske jakne za delo v hladnih razmerah

Zimske delovne jakne so pogosto izdelane iz poliestra, ki je zelo odporen in robusten material, primeren za delo v ostrih zimskih razmerah. Topli flis in podložen ovratnik zimskih delovnih jaken uspešno kljubujeta tudi najhujšemu mrazu, ki vam z ustrezno zimsko jakno ne more do živega. Če boste pogosto delali tudi v temi, v kateri je vidljivost zelo slaba ali celo minimalna, potem je pametno razmisliti tudi o nakupu zimske odsevne delovne jakne, ki vključuje odsevne trakove in tako skrbi za dobro vidnost tudi v najslabših vremenskih razmerah, do katerih pogosto prihaja v zimskem času.

PREVERITE PONUDBO DELOVNIH OBLEK

Delovne jakne, ki so vodoodporne

Delovne jakne z odstranljivimi rokavi so izdelane iz vodoodpornega materiala, zaradi katerega nam dež in vlaga ne moreta uničiti naših delovnih načrtov. Če si tudi med delom želite gibanja brez omejitev, pri čemer se želite udobno počutiti, obiščite trgovino Červa in izberite svojo nepremočljivo delovno jakno. Če boste pred nakupom potrebovali kakšen nasvet, pa se lahko brez skrbi obrnete na naše prodajalce. Vabljeni pa ste tudi k pregledu ponudbe delovnih hlač, delovnih rokavic in drugih vrst delovnih oblačil.

delovne jaknezimske delovne jakneodsevna delovna jakna