Delovne hlače po ugodni ceni: podložene, kratke, delovne hlače na pas

delovne hlačeDelovne hlače in ostala zaščitna oblačila in obutev lahko sedaj dobite po ugodni ceni. Spletna trgovina Červa vam ponuja bogato izbiro delovnih hlač, oblačil in osebne varovalne opreme, ki so namenjeni tako splošni rabi, kakor tudi profesionalni rabi najzahtevnejših mojstrov različnih poklicnih profilov. Smo podjetje z več kot 15-letno tradicijo, ki se zaveda, kako pomembno vlogo imajo ustrezna delovna oblačila pri varnosti in udobju pri delu. Vse to vam omogočamo s kompletnim asortimajem izdelkov delovne zaščite. Na enem mestu boste našli kvalitetne delovne hlače, podložene delovne hlače, delovne hlače na pas ali kratke delovne hlače ter ostala delovna in zaščitna oblačila in obutev. Ponujamo vam konkurenčne cene za vrhunsko kvaliteto delovnih hlač in ostalih delovnih oblačil.

Delovne hlače po vaši meri: udobne, funkcionalne in cenovno ugodne


delovne hlače cenaIzredno pomembno je, da je vaše telo med delom ustrezno zaščiteno, zato vam ponujamo bogato izbiro delovnih hlač po ugodni ceni. Zasnovane tako, da so udobne, funkcionalne in da vas ne ovirajo pri delu. Izbirate lahko med različnimi modeli in barvami delovnih hlač, na voljo so podložene delovne hlače, ki so primerne za delo v zimskih razmerah, izberete lahko delovne hlače na pas ali pa z naramnicami, za toplejše vremenske razmere pa so na voljo tudi kratke delovne hlače. Naše delovne hlače so udobne, opremljene so s priročnimi žepi, ki so namenjeni shranjevanju orodja. Na voljo so tudi dolge hlače, ki omogočajo uporabo tudi kot kratke delovne hlače s skrajšanjem hlačnic z zadrgo. Narejene iz trpežnih materialov in zagotavljajo popolno udobje in varnost pri delu. Cena je ugodna, kvaliteta pa vrhunska.

PREVERITE PONUDBO PASOV

Podložene delovne hlače za delo v zimskih razmerah


Podložene delovne hlače bodo prišle še kako prav v mrzlih zimskih razmerah. Narejene so iz trpežnega materiala, bombaža in poliestra, in zagotavljajo popolno udobje in toploto. Primerne so za opravljanje različnih del, od gradbenih pa vse do splošnih zunanjih del. Več na:http://www.cervaslovenija.si/