Delovne hlače, jakne in obleke za vse razmere: dežna oblačila in ostala ponudba

Delovne hlače, delovne jakne, dežne delovne obleke in oblačila za ostale vremenske razmere so pri nas dostopne po zelo ugodnih cenah. Zavedamo se, kako pomembno je, da smo pri delu primerno oblečeni, zato vam ponujamo bogato izbiro kakovostnih in trpežnih delovnih oblačil, ki so narejena iz kakovostnih materialov. Delovne hlače in delovne jakne so nepogrešljiv kos oblačil pri marsikaterem delu, od gradbenih, mehanskih, strojnih pa vse do splošnih zunanjih del. Pri nas boste dobili vsa delovna oblačila, dežne delovne obleke in hlače ter zaščitno opremo na enem mestu in po ugodni ceni. Oglejte si našo ponudbo delovnih hlač in dežnih delovnih oblačil na naši spletni strani, kjer lahko svoj nakup opravite hitro in enostavno, mi pa bomo poskrbeli za hitro dostavo naročenega blaga.

dežna delovna oblačiladežne delovne hlače

Delovne jakne, ki so funkcionalne in udobne

Delovne jakne, ki jih boste dobili pri nas, so udobne in funkcionalne, narejene pa so iz kakovostnega in trpežnega materiala. Nekateri modeli delovnih jaken so opremljeni z odsevnimi dodatki, tako da boste vidni tudi v temi. Delovne jakne se udobno prilagajajo telesu in so zelo odporne. V kombinaciji s pripadajočimi delovnimi hlačami ponujajo popolno varnost, toplino in udobje pri delo. Na voljo so tako moške kakor tudi ženske delovne jakne. Ne spreglejte pa tudi naše ponudbe delovnih halj, majic, delovnih kombinezonov in delovnih telovnikov.

IŠČETE DELOVNE HLAČE Z NARAMNICAMI?

Dežne delovne obleke - vrhunski materiali za popolno zaščito

Dežne delovne obleke, namenjene delu v neugodnih in mokrih vremenskih razmerah, so tudi del naše ponudbe. Na voljo so različni modeli dežnih delovnih hlač z elastičnim pasom in nastavljivimi hlačnicami. Izberete pa lahko dežno delovno oblačilo oziroma dvodelni komplet, ki je vodoodporen in opremljen s kapuco. Dežne delovne hlače oziroma obleke so narejene iz poliestra, opremljene pa so s priročnimi žepi. Več nahttp://www.cervaslovenija.si/