Delovna oblačila: jakne, brezrokavniki, hlače na pas, zaščitne delovne obleke in še in še


Zaščitna delovna oblačilaDelovna oblačila morajo biti trpežna in kvalitetna, da bo delo potekalo nemoteno ter da se boste v njih počutili udobno ter varno. V naši spletni trgovini lahko najdete delovna oblačila za različne poklice in vremenske okoliščine, ki so namenjena nošenju tako v službi kakor v prostem času, ko morate kaj postoriti okoli hiše. Kakšna je prednost nakupa v naši spletni trgovini? Ena od njih je zagotovo cena. Ponujamo vam namreč cenovno zelo ugodna delovna oblačila in ostalo varovalno opremo. Na zalogi imamo veliko izdelkov, zato bo čas dostave izredno kratek. Predvsem pa vam ponujajmo zares kakovostna delovna oblačila in posebna zaščitna delovna oblačila za različne poklice (električarje, varilce, za tiste, ki se pri svojem delu ukvarjate s kemikalijami, za gozdarje itd.). In ne le to. Naša ponudba zajema tudi sezonske delovne obleke, oblačila za gostinstvo in turizem ter dodatke za delovne obleke. Na voljo so različni modeli in velikosti delovnih oblek za moške, ženske in tudi za otroke. Če potrebujete delovni brezrokavnik, delovno jakno, delovne hlače na pas ali naramnice ali kakšno posebno zaščitno delovno obleko, si vzemite čas in preglejte našo ponudbo.


Delovni brezrokavnik - udoben in praktičen


V naši ponudbi lahko najdete tudi različne delovne brezrokavnike, ki so izredno praktični in udobni. Izbirajte med različnimi velikostmi, modeli in barvami. Potrebujete lahek delovni brezrokavnik z žepi? Pri nas ga lahko dobite po neverjetni ceni. Notranja stran brezrokavnika je narejena iz poliestra MESH, ima kovinsko zanko in se zapira na zadrgo. Potrebujete softshell brezrokavnik? Tudi to imamo na zalogi. Kakovosten ultra lahek softshell z visoko raztegljivostjo, ki ima notranji ovratnik narejen iz prijetnega mikroflisnega materiala, spodnji del pa je nastavljiv z elastiko.


Delovne jakne moškeDelovne hlače na pas ali z naramnicami, jakne in zaščitne delovne obleke


Pri nas lahko na enem mestu najdete vsa delovna oblačila. Potrebujete kvalitetne delovne hlače na pas in jakne? Vas zanimajo zaščitne delovne obleke oziroma kombinezoni? Vabljeni, da obiščete našo spletno trgovino in si ogledate ponudbo kvalitetnih in cenovno ugodnih delovnih oblačil.

LAHKI DELOVNI ČEVLJI

SEZONSKA DELOVNA OBLEKA