Zimske delovne hlače na pasDelovne hlače na pas, podložene, zimske, nepremočljive? Katere potrebujete?


Delovne hlače
so zagotovo izredno pomemben del delovnih oblačil, zato verjetno ni potrebno poudarjati, kako pomembno je, da so kvalitetne in trpežne. V našem podjetju vam ponujamo izjemno široko paleto izdelkov oziroma delovnih oblačil in opreme z visoko razpoložljivostjo zalog. Nudimo vam celotno ponudbo osebne varovalne opreme, tako za splošno rabo posameznikov kot tudi za profesionalno rabo najzahtevnejših mojstrov različnih poklicev. Pri nas lahko delovne hlače in ostala oblačila in opremo dobite po konkurenčni ceni. Kakšne delovne hlače potrebujete? Delovne hlače na pas, podložene delovne hlače, nepremočljive ali zimske delovne hlače? Vzemite si čas in si oglejte našo ponudbo. Svoj nakup lahko hitro in enostavno opravite kar iz udobja vašega lastnega doma.


Delovne hlače na pas ali z naramnicami za primerno varnost in udobje


Pri nakupu delovnih hlač se osredotočite predvsem na kvaliteto. Le kvalitetne delovne hlače bodo namreč zagotavljale primerno varnost in udobje pri vašem delu. V naši ponudbi lahko najdete različne modele hlač, med drugim tudi delovne hlače na pas in delovne hlače z naramnicami. Delovne hlače so opremljene s praktičnimi žepi, da lahko vanje pospravite orodje, ko ga ne potrebujete. Narejene so iz trpežnih materialov in ponujajo popolno udobje pri nošenju. V naši ponudbi boste našli tudi nepremočljive delovne hlače, ki so primerne za delo v neugodnih vremenskih razmerah in bodo poskrbele, da boste pri delu ostali popolnoma suhi. Oglejte si našo ponudbo delovnih hlač na pas in ostalih oblačil ter se sami prepričajte o izjemni ceni.


Podložene delovne hlačePodložene zimske delovne hlače za nemoteno delo tudi v zimskih razmerah


Naša ponudba zajema tudi zimska delovna oblačila, med katere sodijo tudi podložene zimske delovne hlače, ki bodo poskrbele, da vam bo tudi v največjem mrazu prijetno toplo. Na voljo so v različnih velikostih in modelih, zato smo prepričani, da boste zagotovo našli nekaj zase.

Več o delovnem brezrokavniku:https://www.vsi.si/tontina/delovni-brezrokavnik

DELOVNI ČEVLJI

OBLAČILA ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM