Delovne hlače, rokavice, jakne, brezrokavniki in čevlji: vse na enem mestu

Delovne hlače, delovne rokavice, čevlji, jakne in brezrokavniki: vse to so delovna oblačila, ki zagotavljajo varnost in udobje pri delu. Zavedamo se, kako pomembno je, da se pri delu počutimo udobno in predvsem, kako pomembno je, da so delovna oblačila kvalitetna in trpežna. Če se odločite za nakup delovnih hlač, rokavic ali lahkih delovnih čevljev pri nas, zagotovo ne boste zgrešili. Ponujamo vam vrhunsko kvaliteto delovnih hlač in ostalih oblačil in opreme po konkurenčnih cenah. Izbirate lahko med različnimi modeli delovnih hlač, ki so primerne za delo v zimskih ali poletnih razmerah. Ponujamo vam tudi različne vrste delovnih rokavic, ki so primerne za opravljanje različnih del. Prav tako pa je bogata ponudba delovnih čevljev, kjer boste našli vse od lahkih delovnih čevljev pa do škornjev.

delovne rokavicedelovni čevljidelovne hlače

Delovne rokavice - nepogrešljiv kos delovne opreme

Delovne oziroma zaščitne rokavice vam omogočajo dober oprijem ter dobro mehansko zaščito. Glede na vrsto dela lahko izberete delovne rokavice z ojačitvami ali brez. Izbirate lahko med različnimi modeli in barvami delovnih zaščitnih rokavic, ki zagotovo ne smejo manjkati v nobeni domači ali profesionalni delavnici. Oglejte si tudi našo ponudbo delovnih hlač in delovnih brezrokavnikov, ki se udobno prilagajajo vašemu telesu, so funkcionalni in trpežni.

Delovni čevlji za različne vrste dela - lahki delovni čevlji

Izredno pomembno je, da za primerno zaščito in udobje poskrbimo tudi z izbiro kvalitetnih delovnih čevljev. Prav tako kakor delovne hlače, morajo tudi delovni čevlji zagotavljati popolno udobje in varnost. Kvalitetni delovni čevlji vam omogočajo popolno varnost pri delu. Pri nas boste dobili različne modele delovnih čevljev, od lahkih delovnih čevljev z olje odpornim podplatom, pa vse do delovnih škornjev. Celotno ponudbo delovnih hlač, čevljev, rokavic, jaken in ostalih delovnih oblačil si oglejte v naši spletni trgovini.