S toplotno črpalko Mitsubishi si zagotovite prednost pred konkurenco

Smo specialisti za vaše dobro počutje in kvalitetno ogrevanje, ki vam ga zagotavljamo s prodajo in montažo toplotne črpalke Mitsubishi. Še oklevate in ne veste, če bi se odločili za ta način ogrevanja? Ne razmišljajte preveč in se pridružite stotisočim zadovoljnim uporabnikom toplotne črpalke Mitsubishi po vsem svetu. Ta način ogrevanja je ekološko manj obremenjujoč in bolj varčen od ostalih, zato ga cenijo vsepovsod. Pri njem se namreč porablja izjemno malo električne energije, saj se toplota pri nižji temperaturi sprejme iz okolja (zrak), odda pa se pri višji temperaturi. Za gretje se uporablja nadomestna električna moč, kar spominja na delovanje hladilnika.

Naši monterji vam bodo ne glede na lokacijo pomagali in svetovali, v našem podjetju pa zagotavljamo tudi servis vaše toplotne črpalke Mitsubishi. Pri tem ni treba poudarjati, da so vsi naši sodelavci ustrezno usposobljeni in se redno nadaljnje izobražujejo, tudi kar zadeva morebitne nevarnosti in tveganja, zato ste lahko glede montaže toplotnih črpalk popolnoma brez skrbi. Na naši spletni strani najdete še več podrobnosti.

Toplotna črpalka za ogrevanje prostorov

Zaupajte japonski kakovosti in se odločite za najboljše toplotne črpalke

V naši ponudbi najdete klimatske naprave, toplotne naprave, prezračevalne naprave, vlažilce zraka, električne konvektorje in sušilce rok. Toplotne črpalke Mitsubishi ponujamo v dveh glavnih različicah, Ecodan in Zubadan. Toplotne črpalke Ecodan so celovit sistem, namenjen tako ogrevanju kot hlajenju in idealno medsebojno usklajen. Ta toplotna črpalka je vseobsegajoč in idealen sistem za ogrevanje samostojnih domov ter apartmajskih kompleksov, sestavljen iz več delov, ki se idealno dopolnjujejo. Zunanje enote Ecodan lahko pri zunanji temperaturi -3 dosežejo temperaturo grelne vode do 60 stopinj Celzija, pri zunanjih -10 stopnj Celzija pa do 55 stopinj. Delujejo po principu zrak - voda. Zagotavljajo vam najnižjo možno porabo električne energije in primerno toploto. Zlasti so primerne za montažo v nove ali razmeroma dobro izolirane obstoječe stavbe, še najbolje pa se kombinirajo s talnim gretjem.

PREVERITE PONUDBO TOPLOTNIH ČRPALK

Ne rabite več bojlerja, saj služi toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode

Ecodan je toplotna črpalka za ogrevanje prostorov, lahko pa obenem z njo ogrevate tudi vašo sanitarno vodo. Glede na njeno moč se namreč lahko dodajo razni zalogovniki, namenjeni sanitarni vodi, lahko pa se priključi tudi rezervoar, kamor shranjujemo ogrevalno vodo. Po želji se lahko dodajo tudi potrebni senzorji ali trosmerni ventili, ki spadajo med dodatno opremo, ki vam jo vgradimo po želji. Prisluhnemo vam tudi pri drugih posebnih zahtevah, tudi če morate ogrevati veliko površino ali dosegati visoke temperature. Ker so toplotne črpalke Mitsubishi tako prilagodljive zahtevam uporabnika, lahko s sistemom Ecodan in zunanjo enoto Zubadan ugodimo veliki večini želj. Če imate izjemno velike potrebe po toploti, se lahko opravi montaža več toplotnih črpalk Ecodan hkrati, kar je zlasti dobrodošlo v industriji ali kompleksih stanovanj.

Sistem Ecodan odlikuje učinkovito prenašanje energije v notranjost objekta, saj se toplota prenaša s hladilnim sredstvom v razdeljenem sistemu. Obe enoti (notranja in zunanja) sta medsebojno povezani z dvema hladilnima cevema, kar je primerna rešitev zlasti, če sta dlje vsaka sebi; razdalja je lahko tudi do 80 metrov. Zubadan pa je zunanja enota za ogrevanje, ki vam zagotavlja temperaturo do 55 stopinj pri zunanji temperaturi do -28 stopinj Celzija. Lahko se ga namesti tudi pri objavljanju obstoječih sistemov.

Vse informacije o naši ponudbi, izdelkih in storitvah so na voljo na naši spletni strani. Veseli bomo vašega osebnega obiska ali povpraševanja po telefonu ali elektronki pošti, radi pa se tudi brezplačno osebno oglasimo pri vas, ne glede na lokacijo. Verjamemo namreč v osebni stik in v moč dolgoletnega negovanja vezi z našimi strankami.

Montaža toplotne črpalke