Toplotna črpalka Mitsubishi za ogrevanje z mesečnimi prihranki

Toplotna črpalka Mitsubishi za ogrevanje zrak voda je sistem, ki toploto črpa iz zunanjih, brezplačnih virov v notranje prostore. Delovanje je povsem preprosto, saj uporablja kompresor in plinsko hladilno sredstvo. Z odlično kombinacijo toplotne črpalke Mitsubishi (zunanje in notranje enote) si zagotovimo visoko energetsko učinkovitost do -15°C in delovanje do 25°C. Kot vse druge odločitve v življenju, pa tudi nakup sistema za ogrevanje zahteva natančen premislek in izbiro ponudnika, saj je od tega odvisno naše zadovoljstvo, zagotavljanje prijetne bivalne klime v prostoru in prihranek pri mesečnih stroških. V primeru pravilne izbire si zagotovimo nemoteno delovanje sistema, njegovo dolgo življenjsko dobo in velik prihranek pri mesečnih stroških. Dolgoročno gledano gre pri nakupu toplotne črpalke Mitsubishi za investicijo, ki se nam hitro povrne. Če iščemo pravo rešitev za stanovanje ali hišo, potem je vsekakor vredno razmisliti o nakupu toplotne črpalke Mitsubishi, na katero prisegajo številni uporabniki po vsem svetu. Učinkovita in energijsko varčna tehnologija z namestitvijo, ki zahteva le malo prostora in enostavnim vzdrževanjem.

Toplotna črpalka Mitsubishi za ogrevanje


Zunanje enote namenjene pripravi sanitarne vode


Toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan - zunanje enote so namenjene pripravi grelne vode do temperature 60 °C pri zunanjih -3°C in 55°C pri zunanjih -10°C, izdelane pa so za način zrak voda. Omogočajo nam nizko porabo električne energije, zato so idealne za vgradnjo v nove ali obstoječe stavbe, ki so relativno dobro izolirane. Primerne so za ogrevanje hiše ali stanovanja, vendar se je predhodno smiselno pogovoriti s prodajalcem in si tako zagotoviti napravo, ki nam v celoti ustreza. Celovit ogrevalni sistem vključuje vse ključne komponente, ki jih pričakujemo za ogrevanje in hlajenje in so popolnoma usklajene med seboj. Poleg tega so toplotne črpalke Mitsubishi enostavne za vgradnjo oziroma namestitev.

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše


Toplotne črpalke Mitsubishi Zubadan za obnove obstoječih sistemov


Tudi v primeru obnove se lahko odločimo za tovrstne okolju in zdravju prijazne sisteme, ki nam omogočajo pripravo sanitarne vode s temperaturo 55°C pri zunanji temperaturi -10°C. Enota ohranja nazivno ogrevalno moč in omogoča neprekinjeno pripravo ogrevalne vode, odlikuje pa jo inverterska tehnologija z visoko zanesljivostjo delovanja. Zalogovnik pri tem ni potreben, kljub temu pa smo deležni učinkovitejšega ogrevanja pri nizkih zunanjih temperaturah. Toplotne črpalke Mitsubishi zahtevajo manj vzdrževanja, kot drugi ogrevalni sistemi, imajo učinkovito stopnjo pretvorbe energije za ogrevanje in nam v poletnih mesecih zagotavljajo tudi ohlajevanje prostorov. Če izberemo kakovosten sistem, si zagotovimo še dolgo življenjsko dobo, ki traja od 30 pa vse tja do 50 let, zato investicija v nakup pomeni zagotovitev zanesljivega, stalnega vira toplote.


Velik pomen ima pravilno izvedena montaža


Si želite optimalnega delovanja izbrane toplotne črpalke Mitsubishi za ogrevanje? Potem si morate zagotoviti montažo izpod rok izkušenih strokovnjakov. Ustrezno izvedena montaža je namreč ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo naprave. V Svetu klime vam uredimo subvencijo pri nakupu in vgradnji, pomagamo vam pri izbiri ustrezne toplotne črpalke Mitsubishi in poskrbimo za vrhunsko montažo, prav tako pa sta vam pri nas na voljo tudi servis in vzdrževanje. Servisna služba je odlično organizirana, kar pomeni, da se na preprost način izognete nevšečnostim v primeru potrebe po servisiranju vašega sistema. Za naše cenjene stranke vse naredimo zanesljivo in ugodno! Pri delu uporabljamo vrhunsko orodje in postopke, nudimo garancijo za opravljeno delo, smo pooblaščeni serviserji in monterji in imamo več kot 10 let izkušenj na tem področju. Z dostopnimi cenami smo navdušili že mnoge zadovoljne uporabnike naših toplotnih črpalk Mitsubishi za ogrevanje. Sedaj vabimo vas, da si ogledate našo odlično ponudbo.

KLIMATSKE NAPRAVE MITSUBISHU

TOPLOTNE ČRPALKE DAIKIN