Klimatske naprave Mitsubishi: optimalna uporaba energije in udobje

Smo zastopnik za klimatske naprave Mitsubishi, ki so ene izmed najbolj znanih znamk na tem področju v svetovnem merilu. Ta proizvajalec je eden največjih na svetu in znan skoraj vsem gospodinjstvom, tudi v Sloveniji, zaradi enega ali drugega vidika svojega poslovanja. Izdelujejo tudi klimatske naprave za ogrevanje in hlajenje poslovnih in zasebnih prostorov ter večjih objektov. Če razmišljate o nakupu klimatske naprave ali ogrevalnega sistema, vam ne moremo priporočiti kaj bolj kakovostnega, saj gre resnično za eno najboljših znamk na svetu, ki so ji zvesti številni kupci in podporniki z vseh vetrov. Prepričajte se sami in si oglejte našo ponudbo na spletni strani, nas obiščite osebno ali se oglasite na enem od prodajnih mest po Sloveniji. Ker je prodaja klimatskih naprav med našimi specializacijami, smo vam obširno ponudbo predstavili tudi na spletu, kar vam olajša izbiro. Za vse akcije klimatskih naprav sledite našim novicam ali nas kontaktirajte.

Akcija klimatske naprave

Izbira klimatske naprave ni vedno enostavna, zato zaupajte strokovnjakom

Naše podjetje je specializirano za prodajo klimatskih naprav, toplotnih črpalk, vlažilcev zraka, sušilcev za roke in še nekaterih drugih povezanih izdelkov. Smo eden največjih distributerjev, ki vam zagotavljamo uvoz klimatske naprave z montažo vred, ter ustrezen servis skozi dolga leta njene uporabe. Tako dobite personalizirano storitev, na katero v našem podjetju prisegamo, saj se zavedamo, da je kupec veliko več kot le enkraten uporabnik naše storitve.

Klimatske naprave Mitsubishi in sistemi za hlajenje vam s svojo zasnovo jamčijo izjemno učinkovito delovanje, ne glede na vremenske razmere. Klimatske naprave (z montažo vred jih naročite pri nas) bodo z redno uporabo ohranile učinkovitost in moč ter bodo na okolje vplivale minimalno negativno.

Pri izbiri klimatske naprave Mitsubishi se najprej določi namembnost: ali gre za klimo v bivalnem objektu, profesionalno klimo ali sistem VRG. Pogledali bomo vaše zahteve in zmožnosti ter vam priporočili optimalni model glede na vaše želje, pa tudi omejitve zaradi okolja, vremena in načina delovanja. Naši strokovnjaki za prodajo klimatskih naprav so namreč posebej usposobljeni in se redno nadalje izobražujejo, kar velja tudi za monterje.

Klimatska naprava z montažo

Klimatske napraveMitsubishi zagotavljajo učinkovito delovanje

Klimatske naprave Mitsubishi za bivalne prostore vam zagotavljajo najbolj učinkovito delovanje in prihranek pri električni energiji. Narejene so tako za ogrevanje kot hlajenje in se lahko prilagodijo t.i. enojnemu ali »split«, torej razdeljenemu načinu, ki pomenita sestavo iz enega dela ali dveh: zunanje in notranje enote. Vse klime so elegantne in tihe ter pripomorejo k opremi vašega bivališča. So tudi diskretne, ne oddajajo neprijetnih ali industrijskih vonjav in ustvarjajo prijeten in nevsiljiv občutek, saj imajo napreden način delovanja loput in ventilatorja. Pozitivno vplivajo tudi na kakovost zraka v prostoru, saj imajo opcijo filtracije, s čimer se iz izpihanega zraka odstranijo alergeni, vonjave in prašni delci. Na tak način se zrak v prostoru celo izboljša.

Če potrebujete rešitev za vaš prostor, ki je z običajno ponudbo ne moremo pokriti, nas kontaktirajte in predlagali vam bomo profesionalno klimo. To so posebni odgovori na zahteve glede razdalje med napravami, glede jakosti gretja ali hlajenja, ali drugih nestandardnih zahtev. Obrnite se na nas in radi vam bomo pripravili ponudbo. Oglasite se nam po spletu ali telefonu, še najraje pa osebno na sedežu podjetja ali pri zastopnikih. Spremljajte tudi klimatske naprave v akcijah, saj na ta način lahko dodatno prihranite. Prepričani smo, da se boste odločili slediti številnim zadovoljnim strankam po vsem svetu in izbrali Mitsubishi klimatske naprave z montažo v našem podjetju.

VEČ O OGREVANJU S KLIMATSKO NAPRAVO