Lepote krasa privabijo veliko turistov, ki iščejo prenočišče

Kras je čudovita in razgibana pokrajina, ki se lahko pohvali s svojo bogato kulturo ter odlično kulinariko. Ker so lepote Krasa vse bolj prepoznavne, v Hiši posebne sorte ponujamo prenočišča, ki so prostorna in moderno opremljena, gostje pa si v njih spočijejo in si naberejo novih moči za raziskovanje te čudovite pokrajine.

Ob prenočiščih pa v Hiši posebne sorte ponujamo tudi organizacijo porok

Ker pa se vse več mladih odloča za organizacijo poroke na prostem, smo se v Hiši posebne sorte odločili, da pomagamo pri organizaciji. Poroka na prostem je nekoliko drugačna od ”klasičnih porok”, vendar zato nič manj idilična, vsekakor pa je nepozabna. Tako poskrbimo za odličen meni, glasbeno sprejemljivo, fotografiranje ter prenočišča za svate in mladoporočenca. Prenočišča so opremljena s posteljo, dolžine 210cm, ki je prekrita s prijetno in udobno posteljnino, vsak apartma ima L CD televizor, telefon, internetni priključek in pisalno mizo. Prenočišča so prijetna tudi v vročih poletnih temperaturah, saj so opremljena s klimatskimi napravami.

Pri organizaciji poroke na prostem velja biti pozoren na številne podrobnosti

Pri organizaciji poroke na prostem je potrebno biti pozoren na infrastrukturo, ki jo pri tem potrebujemo. Če se bo poroka odvijala poleti je nujno, da svate zaščitimo pred pripekajočimi žarki ali pa pred pršenjem poletnega dežja. Zato je skoraj nujno, da je osrednji prostor dogajanja pokrit z belim poročnim šotorom, ki lahko služi tudi kot odlična dekoracija poročnega prostora. Poskrbeti moramo tudi za vino in kulinariko, prav tako pa ne smemo pozabiti na brezalkoholno pijačo, ki bo svate odžejala. Naš meni je sestavljen pretežno iz sezonskih jedi, tako da se skozi vse leto spreminja. Sestavine so ekološko pridelane, okusi pa so tako polni in močni. Cena menija za poroko je ugodna, z mladoporočencema pa se bomo pred njegovo sestavo pogovorili in ob dejanski sestavi menija natančno upoštevali njune želje.

Prenočišča ob porokiDekoracija poroke na prostem

Poleg prenočišč in fantastičnega menija pa bomo poskrbeli tudi za poročno dekoracijo, ki jo bomo dorekli skupaj z mladoporočencema. Ob tem ne bomo pozabili niti na glasbo, fotografa in druge stvari, ki so na poroki nuja.

Kljub temu pa velja opozoriti, da poroko na prostem spremlja tudi nekaj administrativnih zapletov, ki jih v Hiši posebne sorte rešujemo enostavno in hitro. Če poroka poteka zunaj uradnih prostorov upravnih enot, je vsaj 45 dni pred poroko potrebno vložiti vlogo za sklenitev zakonske zveze izven uradnih prostorov. Skupaj s to vlogo je potrebno priložiti tudi pisno soglasje lastnika za uporabo lokacije. Sklenitev zakonske zveze izven uradnih prostorov pomeni še povečane stroške. Ti se določijo z odločbo, ki dovoli sklenitev zakonske zveze in znašajo 170 evrov. Upravne enote dan danes postajajo vse bolj dovzetne za poroke izven uradnih prostorov. Ob vsem tem pa je potrebno poskrbeti še za mizo za dokumente, slovenski grb, cvetlična dekoracija ter svečana oblačila.

Pred organizacijo poroke se z mladoporočencema natančno pogovorimo o njunih željah

V primeru dodatnih vprašanj o prenočiščih in organizacijah porok smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vsa vprašanja hitro in natančno odgovorili. Pred organizacijo poroke, mladoporočenca vabimo, da se z nami pogovorita o svojih željah in zahtevah ter nam podrobno predstavita lastno sliko poroke, ki jo lahko po želji dopolnimo z našimi idejami in tako poskrbeli, da bo poroka za vedno ostala v spominu tako svatom kot tudi mladoporočencema. Seveda pa vas vabimo tudi na sam ogled Krasa, ki vas bo v hipu očaral s svojo lepoto, pri nas pa bomo poskrbeli tudi za odlično kulinariko in vino ter prenočišča, kjer se boste lahko spočili.

NUDIMO TUDI VODENE POHODE IN OGLEDE