Razvajanje v dvoje s pridihom primorja

V današnjem času si le stežka vzamemo čas zase in za svoje bližnje. Ob napornih vsakodnevnih urnikih kar hitro podležemo stresu, ki vpliva na kakovost našega življenja. Zaradi vedno več obveznosti pa tudi ne ostane kaj veliko časa za naše bližnje. Da bi si odpočili, se sprostili in obnovili vezi z našo boljšo polovico, se vse več Slovencev odloča za krajše počitnice in oddih v bližini primorja. Največkrat je razlog za to odločitev drugačen zrak, ki blagodejno vpliva na naše telo in duha.

Oglejte si več naše ponudbe >>>

Možnosti za prenočišče

Primorje je idealna pokrajina za turizem, še posebej v poletnem času in temu primerne so tudi nastanitve, ki so se skozi leta prilagajale trgu, povpraševanju in zahtevam obiskovalcev. Za vsakega posameznika je možno najti ustrezno rešitev glede prenočišča, saj so le ta na voljo za vsakogar in vsak okus. Od apartmajev, zasebnih sob, hostlov, hotelov, term, počitniških hišk pa vse do turističnih kmetij. Katero pa je najprimernejše pa je odvisno od posameznikovega namena obiska.  

Današnji trg ponuja ogromno možnosti za sprostitev v dvoje, od romantičnih apartmajev, ki so prilagojeni za vsak okus, pa vse do dejavnosti, ki jih lahko počnete skupaj s svojimi bližnjimi.

Hiša posebne sorte ponuja več apartmajev, ki nudijo prenočišča za dva z možnostjo dodatnega ležišča. V apartmaju na Primorskem so zagotovljene udobne postelje s posteljnino iz kvalitetnih materialov, LCD televizor, telefon, internet in pisalna miza. Prostori so klimatizirani, da je bivanje prijetno tudi v času poletnih in vročih dni.

Apartma na primorskemRomantična nočitev za dve osebi

Sprostitev v dvoje in ponovne iskrice ljubezni

Dejavnosti, ki jih ponujajo je ogromno in vse so primerne za druženje v dvoje z vašo boljšo polovico. Pokrajina je razgibana in ni skrivnost, da je zelo zanimiva za vse pohodnike. V ta namen so organizirani pohodi za vse tiste bolj aktivne. Pohodi so prilagojeni glede na fizično pripravljenost udeležencev, primerni pa so tudi kot aktivnost v dvoje, saj lahko po poti uživate ob pogledu na neskončne vinograde, potočke in se nadihate svežega gozdnega zraka s pridihom primorja.

Kulinarika

Po aktivnosti se obiskovalci z veseljem spoznajo s tamkajšnjo kulinariko, ki kar popelje skozi posebnosti lokalnih kulinaričnih izročil. Ponudba hrane in pijače, ki jo je v veselje okusiti, pa temelji na pridelavi ekološke kmetije. Okusno in zdravo je odlična kombinacija za telo in duha.

Poleg dobrot, za katere je značilna ekološka predelava, pa se kulinarična ponudba predvsem nanaša na tipične primorske jedi, ki zagotavljajo pestrost okusov, značilnih za tamkajšnje kraje.

Sprostitev ob degustaciji lokalnih vin

Degustacije vin so odlična priložnost za sprostitev, klepet in spoznavanje lokalnih ter domačih vin. Ob vinu boste lahko okusili tudi dišeč ročno rezan posušen domač pršut. To je kraj kjer se okusi vina in pršuta zlijejo s prostorom imenovanim hram. Prostor je zaprtega tipa in omogoča zasebnost in vas varuje pred motnjami drugih gostov pri okušanju in druženju z vašo boljšo polovico.

Sprostitev ob masažah

Stres, napetost, slaba volja in utrujenost so posledice napornih delavnikov. Rešitev za vse te dejavnike pa ponujajo masaže, ki blagodejno vplivajo na naše telo, nas sprostijo in nam napolnijo baterije za naprej. Masaže zagotavljajo popolno psihično in fizično sprostitev, ki bo blagodejno vplivala na vaše dobro počutje. Ob masaži doživimo popolno sproščenost, znebimo se glavobola, napetosti, stresa in v veliki meri tudi težav povezanih s spanjem.

Če se tudi vi sami spopadate s stresom, utrujenostjo, nespečnostjo in napetostjo, imate naporne delavnike in skoraj nič časa zase in za svoje bližnje?

Nudimo tudi organizacijo sanjske poroke >>>

Potem s svojo boljšo polovico nikar ne okrevajte in si privoščite sprostitev in ponovno vzpostavitev močne vezi med vami in vašim partnerjem. Živite samo enkrat, zakaj ne bi tega izkoristili in živeli sproščeno v spoznavanju drugih kultur in ob spremstvu svojih dragih?