Poroke na prostem in pod kozolcem: civilne poroke na odlični lokaciji


Poroke na prostem so zelo atraktivne in zanimive, še posebno, če se odločite za organizacijo poroke na prav posebnem kraju, kakršna je vasica Kodreti, kjer se nahaja Hiša posebne sorte, ki vam ponuja možnost poroke na prostem. Lokacija poroke je prav tako pomembna pri sami izvedbi poroke, kakor tudi hrana. Zato smo se odločili, da vas povabimo v svoj raj, kjer se lahko odločite za poroko na prostem, poroko pod kozolcem, civilno poroko ali pa cerkveni obred ter kulinarično razvajanje na naši domačiji. Na stičišču Krasa in Vipavske doline, v neposredni bližini znamenitega kraja Štanjel, se na zahodni strani Gornje Branice skriva idilična vasica Kodreti, ki je lahko tudi idilična lokacija za vašo poroko. Organizacija poroke na prostem v našem raju bo dogodek, ki ga zagotovo ne bosta nikoli pozabila.

Civilna poroka


Poroka pod kozolcem: civilna poroka na prostem

Tipična primorska vasica vam ponuja pravo mero tistega, kar potrebujete za sprostitev in umiritev. Prav tako pa je lahko odlična lokacija za nepozabno poročno slavje. Če si želite poroke pod kozolcem, v osrčju neokrnjene narave in na prostem, potem ste na pravem mestu. Pri nas se lahko v skladu z dogovorom izvede tako obred pred matičarjem oziroma civilna poroka na prostem, pod kozolcem ali na travniku, ter tudi cerkveni obred in ostale oblike sklepanja skupnih življenjskih poti. Naša kulinarična ponudba je prav tako raznovrstna in atraktivna. Poročna večerja se lahko servira pri mizah ali pa v obliki bifeja. Glede na vaš želje in zahteve pri organizaciji poroke na prostem lahko pripravimo različne menije, poleg klasičnih vam ponujamo tudi vegetarijanske ali veganske poročne večerje. Da bo vajina poroka na prostem nepozabno doživetje za vas in za vaše najdražje, pa bomo poskrbeli tudi z dobro glasbo.

ZGODBA ENEGA IZMED POROČNIH PAROV


Organizacija poroke na prostem po ugodni ceni

Vsak, ki se je lotil organizacije poroke, ve, da so lahko stroški najema prostora in priprave hrane zelo visoki. Prav tako pa je težko najti ustrezno lokacijo, kjer lahko izvedete poroko na prostem ali celo poroko pod kozolcem. Mi smo prepričani, da bo vaša sanjska poroka v naši Hiši posebne sorte dan, ki ga ne boste nikoli pozabili. Dovolite nas, da smo tudi mi del vaše pravljice. Prepričani smo, da bo vajin večer v naši hiši nepozaben. Domačija Hiša posebne sorte svojo vizijo dosega s kakovostno in izvirno ponudbo, ki vsebuje simbiozo lokalnih danosti, kot so narava, vinogradništvo in klima ter znanj. Zato je pri nas mogoča civilna poroka na prostem ali poroka pod kozolcem, pa tudi cerkvena poroka. Cena naših poročnih menijev je zelo ugodna, lokacija za poroko na prostem pa preprosto idealna.


Kulinarična ponudba za poroke na prostem

Kulinarična ponudba Hiše posebne sorte se nanaša predvsem na tipične primorske jedi, ki so značilne za te kraje in v katerih se kaže izjemna raznolikost in pestrost okusov. Poročni meni za poroke na prostem stane le 40€ na osebo. Dobrote, ki vam jih ponujamo za vaše poročno slavje oziroma poroko na prostem, so avtohtone, ekološko pridelane in izredno okusne. Ponujamo pa vam tudi slikovite apartmaje, kjer lahko preživite vašo prvo poročno noč. Štirje apartmaji pomenijo štiri zgodbe, v vsakem pa najdemo drugačen in hkrati edinstven utrip, ki kot celota zažarijo kot Hiša posebne sorte.

Poroka na prostem


Doživite poročno pravljico v naši Hiši posebne sorte

Če si želite, da bo vaša poroka posebne sorte, potem je lokacija naše domačije idealna za vas. Neokrnjen biser sredi prekrasne narave kar kliče, da ga obiščete in se v njem naužijete užitkov. Ponujamo vam možnost poroke na prostem ali poroke pod kozolcem, prav tako pa so vam na voljo notranji prostori, kjer bomo poskrbeli, da bo vse potekalo po planu. Vse informacije o organizaciji poroke na prostem lahko dobite tako, da nas pokličete na telefonski številki 05 7690 000 ali 041 728 619. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska na naši domačiji, kjer se boste na lastne oči lahko prepričali, da je naša lokacija zares idealen kraj za vašo poroko na prostem.