Organizacija poroke na prostem: ugodna cena majhne, velike ali zlate poroke


Organizacija poroke je lahko prav tako posebno doživetje, če se odločite za poroko na naši domačiji. Vasica, kjer prebiva Domačija Sortovih oziroma Hiša posebne sorte, se nahaja na stičišču Krasa in Vipavske doline, v neposredni bližini Štanjela. Imenuje se Kodreti. To je tipična primorska vasica, ki ponuja popolno mero vsega, po čemer hrepeni sodobni človek: neoporečnost narave, pristnost in domačnost. Če se odločite za organizacijo poroke pri nas, vam zagotavljamo, da boste na naši domačiji deležni popolnega udobja in užitka. Ponujamo vam možnost, da z vami delimo ta mali biser neokrnjene narave in toploto naše kmetije.

PREBERITE SI ZGODBO ENEGA IZMED PAROV


Hiša posebne sorte: poroka posebne sorte

Hiša posebne sorte je v letu 2008 dobila novo podobo in stopila v nov in sodobno obarvan čas in prostor, ki kljub svoji sodobnosti v sebi združuje tudi pridih tradicije. Na temeljih družinske domačnosti in naravnih danostih smo za vas ustvarili prekrasen nastanitveni, sprostitveni in kulinarični objekt, v katerem se lahko sprostite ali pa se odločite za organizacijo poroke. Če se zanimate za organizacijo poroke na prostem ali v naših prostorih, si želite majhno poroko ali pa organizirate zlato poroko, prepričani smo, da boste v naše biseru prepoznali sanjski prostor za vaš sanjski dan.

Organizacija poroke cena


Organizacija poroke: cena poročnega slavja je pri nas zelo ugodna

Poroka je pomembna življenjska prelomnica in bodoča zakonca si verjetno želita, da je ta dan nič manj kot popoln. Dovolite, da vam pri tem pomagamo. Organizacija poroke vključuje številne faktorje, eden pomembnejših pa je zagotovo prostor, kjer bo poroka. V Hiši posebne sorte vam ponujamo tudi možnost poročnega slavja. Skupaj z vami želimo ustvariti nepozaben večer predvsem za vaju, pa tudi za vse povabljene. Pri nas se lahko v skladu z dogovorom pri organizaciji porok izvede tako obred pred matičarjem kakor tudi cerkveni obred in ostale oblike sklepanja skupnih življenjskih poti. Organizacija poroke pa vključuje tudi hrano, ki je prav tako eden izmed pomembnih elementov poroke. Pri nas vam lahko poročno večerjo serviramo pri mizah ali pa v obliki bifeja. Ponujamo vam vrhunsko pogostitev, nad katero boste zagotovo navdušeni. Pa ne le zaradi cene, temveč predvsem zaradi odlične hrane in raznovrstne ponudbe. Organizacija poroke na tako idiličnem kraju, kakršen je kraj Hiše posebne sorte, bo dogodek, ki ga ne bosta nikoli pozabila. Prepričani smo, da bo vajin večer v naši hiši nepozaben. Pokličite nas, če si želite organizacije poroke sredi neokrnjene narave, kjer se boste lahko sprostili in uživali v prelepem ambientu, odlični hrani in dobri glasbi. Ponujamo vam možnost organizacije majhnih porok, večjih porok, organizacije porok na prostem. Naša hiša pa je tudi idealna lokacija za organizacijo zlate poroke. Vse informacije o organizaciji poroke v Hiši posebne sorte lahko dobite na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska, kjer lahko skupaj dorečemo vse podrobnosti o organizaciji poroke in ceni.


Organizacija majhne poroke na prostem po ugodni ceni

Domačija Hiša posebne sorte vam ponuja možnost poroke posebne sorte. Ponujamo vam kakovostno in izvirno ponudbo, ki vsebuje simbiozo lokalnih danosti in znanj. Če se odločite za organizacijo poroke ali organizacijo majhne poroke na prostem na naši domačiji, boste ustvarili svojo zgodbo, se napolnili s pozitivne energijo in se popolnoma sprostili. Organizacija majhne poroke na prostem ali zlate poroke v naši Hiši posebne sorte vam ponuja široko paleto užitkov in raznolikosti, ki se kažejo tudi v tematsko pestrih in raznolikih apartmajih, ki jih lahko izbereta za vajino prvo poročno noč.

Organizacija poroke


Kulinarična razvajanja na vaši poroki

Ker organizacija poroke vključuje tudi odlično hrano, vam ponujamo raznolike menije, med katerimi so lahko tudi vegetarijanske in veganske jedi. Naša kulinarična ponudba se nanaša predvsem na tipične primorske jedi, ki so značilne za te kraje in v katerih se, tako kot v pokrajini, kaže izjemna pestrost in raznolikost okusov. Organizacija poroke v tako idiličnem kraju, kot je kraj, v katerem se nahaja naša Hiša posebne sorte, bo odločitev, ki je ne boste nikoli obžalovali. Vse informacije v zvezi z organizacijo majhne ali zlate poroke na prostem in ceni lahko dobite tako, da nas pokličete.