Poroka na Krasu, ki jo spremlja odlična glasba in razgibani okusi primorske kulinarike


Kras je čudovita pokrajina, ki se razprostira na zahodu Slovenije, poroka na Krasu pa je lahko ena izmed najbolj čarobnih porok na prostem, ki jih v Sloveniji sploh lahko priredimo. Pokrajina Kras navdušuje s svojo razgibanostjo in slikovitostjo ter tako ponuja veliko priložnosti za ustvarjanje nepozabnih trenutkov s svati in z družino.
V Hiši posebne sorte, ki leži med Krasom in Vipavsko dolino, prirejamo čarobne poroke na Krasu, ki se mladoporočencema in svatom za vedno vtisnejo v spomin. Mladoporočenca bomo v sklopu poroke na Krasu navdušili tudi z vrhunsko kulinariko. Naši kuharski mojstri poskrbijo za vrtiljak omamnih okusov, ki jih dopolnjujejo odlična vina. Jedi, ki jih pripravljamo ob porokah na Krasu so skrbno izbrane, navdihujejo pa nas primorski okusi in arome. Vsa hrana in pijača, postrežena na porokah na Krasu, temelji na ekološki pridobitvi in je tako še bolj polna okusov. Mladoporočenca se lahko odločita med klasično postrežbo za mizo ter med ruskim bifejem. Seveda lahko na sam meni vplivata tudi mladoporočenca. Zraven klasičnega poročnega menija po dostopni ceni se lahko dogovorite tudi za vegetarijanski ali veganski meni.
Poroke na Krasu se odvijajo v prisrčni vasici Kodreti, ki se nahaja v neposredni bližini znamenitega Štanjela, na meji med Krasom in Vipavsko dolino. Gre za tipično primorsko vasico, ki predstavlja idealno lokacijo za poročno slavje na prostem. Vasica je skrita pred sunki burje, ki so na Krasu pogosti, poroka na Krasu pa tako ne bo ogrožena niti zaradi slabših naravnih razmer, ki jih občasno ponudi ta čudovita pokrajina.

OGLEJTE SI NAŠO FOTOGALERIJ POROK!


V skladu z dogovorom lahko poskrbimo tudi za pripravo tematske poroke na Krasu

Poroka na Krasu lahko poteka tako pred matičarjem, v skladu z dogovorom pa bomo poskrbeli tudi za cerkveni obred ter ostale oblike sklepanja skupnih življenjskih poti. Seveda pa je potrebno ob poroki na Krasu poskrbeti tudi za dekoracijo. Dekoracijo za posamezno poroko bomo izbrali skupaj z mladoporočencema. Dogovorimo pa se lahko tudi za tematsko poroko, ki ji tako prilagodimo tudi meni in seveda dekoracijo.
Pri organizaciji čudovite poroke na Krasu ves čas sodelujemo z mladoporočencema in dosledno upoštevamo njune želje. Poleg same organizacije prostora, obreda in kulinaričnega doživetja bomo poskrbeli tudi za nepozabne fotografije, pa tudi za čutno glasbo, ki bo spremljala poroko na Krasu.

Čarobna poroka na KrasuDekoracija tematske poroke


V udobju apartmajev si lahko svatje tudi odpočijejo

V primeru, da svatje prihajajo iz bolj oddaljenih krajev lahko v sklopu poroke na Krasu ponudimo tudi prenočišča. Naši apartmaji so udobni in nudijo prostora za prenočitev 23 oseb. Vsi apartmaji so opremljeni z udobnimi posteljami dolžine 210cm, zraven tega pa je v vsakem od apartmajev veliko druge opreme, ki zagotavlja veliko mero udobja.


Zakaj se odločiti za poroko na prostem na Krasu?

Dan danes se veliko ljudi odloča za poroko na prostem. Poroka na prostem je drugačna in predvsem veliko bolj sproščena od ”klasičnih porok”. Idilična poroka na Krasu bo pričarala nepozabno vzdušje, ki ga mladoporočenca ne bosta nikoli pozabila, svatje pa bodo naravnost uživali. Poroka na prostem je zaradi svoje pristnosti veliko bolj unikatna od ostalih porok, pušča pa tudi več možnosti, saj uživanje v naravi ne pozna meja. Ker so poroke na prostem, kljub vsem čarom, ki jih prinašajo, še zmeraj izpostavljene vremenskim vplivom, je pomembno, da ob organizaciji poroke na Krasu poskrbimo za pripravo poročnih šotorov, ki bodo svate varovali tako pred pripekajočim soncem, kot tudi pred morebitno poletno nevihto ali pa lahkotnim dežjem. Lepa okolica z lepimi belimi poročnimi šotori ustvarja najlepšo romantično izkušnjo dveh zaljubljenih src in njunih svatov.