Prenočišča na Primorskem – odmor, ki si ga zaslužite

Prenočišča na Primorskem nudijo odlično priložnost za hitro osvežitev s pozitivno energijo. Ni potrebno potovati v oddaljene kraje, da bi si odpočili in zadihali s polnimi pljuči. Primorska ponuja obilo skritih kotičkov, kjer se sredi vinogradov in nasadov sivke zlahka zares globoko spočijemo in si napolnimo baterije.

Prenočišča na Primorskem

PREVERITE TUDI PREOSTALO PONUDBO V HIŠI POSEBNE SORTE

Prenočišča na Krasu – za oddih in rekreacijo

Kras je slovenski biser, ki je vedno bolj prepoznaven in cenjen zaradi svojih naravnih danosti. Te nudijo obilo priložnosti za aktiven oddih, kot tudi za čisto pravo razvajanje. Veliko starih vasic je spet zaživelo in vse več je prenovljenih kraških domačij, ki nudijo očarljiva prenočišča, obnovljena v starem kamnitem slogu, a ki hkrati zadostujejo tudi vsem sodobnim zahtevam po udobju. Prenočišča na Krasu so odlična baza za rekreativne navdušence, saj je veliko vasic povezanih s kolesarskimi in sprehajalnimi potmi, ki kar kličejo po raziskovanju. Če pa potrebujete zgolj mir v naravnem okolju, kjer lahko upočasnite svoj tempo življenje, je morda nočitev na turistični kmetiji boljša izbira za vas. Tam vas poleg dobre hrane in pijače velikokrat razvajajo še s pestrim programom masaž.

Primorska turistična kmetija je prava oaza miru

Turistične kmetije so ponavadi čudovita mešanica ruralnega in sodobnega. Nudijo udobna prenočišča v prenovljenih starih domačijah, ki so umeščene med vinograde in nasade oljk. Domačini svoje goste razvajajo z domačo hrano, ki je pridelana na ekološki način in pripravljena po domačih receptih. Kulinarično razvajanje je skoraj nujno dopolniti še z degustacijo vrhunskih lokalnih vin, ki se odlično podajo k slastnim okusom regije. Tisti pa, ki bi radi bolj spoznali kulturno dediščino tega dela Slovenije, se lahko udeležijo še delavnic, na katerih se je moč naučiti kaj več o življenju včasih.

Nočitev na Primorskem lahko postane pravo doživetje za konec tedna. Pestro ponudbo regije pa je mogoče izkoristiti tudi za pogostitev poslovnih partnerjev ali za organizirane delovne vikende.

Nočitev na turistični kmetiji na Krasu

Pri nas je možna tudi organizacija poroke!