Udobni in prostorni apartmaji na Primorskem

Veliko ljudi si želi prijetnega in sproščujočega eno- ali večdnevnega oddiha na Primorskem oz. na Krasu, kjer se bodo lahko spočili in uživali s svojimi najdražjimi. Prav zato v Hiši posebne sorte ponujamo kvalitetne in udobne apartmaje na Primorskem. Vsi naši apartmaji so opremljeni z moderno notranjo opremo in zagotavljajo veliko udobja in prostora za sproščanje. Postelje so velike in udobne, prekrite pa so s posteljnino, ki je izdelana iz koži prijaznih materialov. Naše apartmaje, ki jih ponujamo na Primorskem smo tudi poimenovali, vsak apartma pa se lahko pohvali s svojimi lastnostmi. Tako se lahko gostje pri nas odločajo za apartma:

Apartma na Primorskem Majnica

Vsi apartmaji, ki jih ponujamo, so opremljeni z LCD televizorjem, telefonom, internetnim priključkom in pisalno mizo. Vsi prostori so tudi klimatizirani, bivanje v apartmajih pa je tako prijetno tudi v visokih poletnih temperaturah. Apartma Cikorija in apartma Majnica nudita možnost bivanja tudi osebam, ki pri gibanju potrebujejo invalidski voziček, zato sta omenjena apartmaja bolj prostorna, pa tudi vrata so širša, opravljene pa so tudi druge potrebne prilagoditve.

NUDIMO TUDI ORGANIZACIJO POROKE

V sklopu apartmajev na Primorskem ponujamo nočitev za dve osebi, lahko pa v apartmajih prenočijo tudi do tri osebe, saj lahko v večini od naštetih apartmajev priskrbimo še eno dodatno ležišče. Poleg tega ponujamo tudi možnost nočitve za zaljubljene, ki jim bomo pripravili posebno dobrodošlico.

Poleg apartmajev na Primorskem ponujamo tudi možnost vodenih ogledov

Ker so naši apartmaji locirani na Krasu ponujajo odlično izhodišče za raziskovanje čudovite kraške pokrajine, ki ponuja veliko naravnih, pa tudi kulturnih znamenitosti. V ta namen smo vam v naših apartmajih na Primorskem pripravili tudi možnost enodnevnih pohodov oz. ogledov različnih znamenitosti.

Poleg udobnih apartmajev na Krasu ponujamo še izvrstno kulinarično izkušnjo

Poleg same ponudbe apartmajev na Primorskem pa pri nas ponujamo še veliko več. Pohvalimo se lahko z odlično kulinariko, za katero skrbijo naši kuharski mojstri. Ker želimo, da so okusi pristni, se jedilnik spreminja iz letnega časa v letni čas, mi pa tako izbiramo ekološko pridelane sestavine, in posledično poskrbimo z široko paleto pristnih kraških okusov. Ker pa gresta kulinarika in dobro vino pravzaprav z roko v roki, smo v Hiši posebne sorte poskrbeli tudi za pester izbor odličnega kraškega vina, ki bo zadostil vsem še tako zahtevnim okusom.

Ker se zavedamo, da se večina gostov želi na svojem oddihu sprostiti, smo v sklopu apartmajev na Krasu pripravili tudi masaže in terapije. Za dosego maksimalnega terapevtskega učinka masaže in popolne psihične in fizične sprostitve, priporočamo večdnevni tretma masaž. Kombinacija masaž, ki zajema celotno telo, se izvaja z uporabo vrhunskih masažnih olj in individualnim pristopom terapevta do stranke. Na spletni strani smo za vas pripravili pakete masaž med katerimi lahko izbirate, seveda pa je dostopen tudi cenik posameznih tretmajev.

Nočitev na turistični kmetiji - apartma Cikorija

Poteka tudi organizacija poročnih slavij in možnost organizacije poslovnih srečanj

Pri nas pa lahko organiziramo tudi poročna slavja. Pri tem poskrbimo tako za prostor kot kulinariko, ob tem pa se lahko dogovorimo tudi o dekoraciji prostorov, fotografijah in glasbi. Če se želita mladoporočenca poročiti na prostem pomagamo tudi pri organizaciji samega obreda.

Nenazadnje pa v sklopu naših apartmajev na Primorskem v Hiši posebne sorte ponujamo še možnost poslovnih srečanj in sestankov večjih skupin. Prostori, ki so temu namenjeni so udobni in klimatizirani, poskrbeli pa bomo tudi za hrano.

Vas zanima več o nočitvi na turistični kmetiji na Krasu? Oglejte si našo spletni stran in se prepričajte o pestrem naboru storitev, ki smo jih pripravili za vas. V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam še zastavljajo ter vam tako pomagali pri odločitvi.