Pridobivanje električne energije iz sončnih žarkov pri vas doma

Sol navitas je podjetje, ki se ukvarja s pridobivanjem električne energije iz obnovljivih virov v Sloveniji in eden največjih, strokovnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju izgradnje sončnih elektrarn. Naše stranke s pozitivnimi izkušnjami pridobivanja električne energije govorijo same zase, naše sončne elektrarne pa po naših izkušnjah dajejo investitorjem najvišji donos glede na vložena sredstva in zmanjšujejo tveganja ter zagotavljajo učinkovito delovanje. Pridobivanje električne energije je možno tudi na vašem domu s posebnimi napravami za samooskrbo s električno energijo iz obnovljivih virov, ki izkorišča sončno toploto za energijo.

Pridobivanje sončne energije na vaši strehi ali fasadiPridobivanje električne energije na vaši strehi ali fasadi

Pridobivanje električne energije Sol navitas nudi postaviteh sončnih elektrarn za samooskrbo po celotni Sloveniji. Odločite se lahko za sistem na ključ, kjer uredimo tudi vsi potrebno dokumentacijo in kateri se je po izkušnjah pokazal za najbolj prodajanega, lahko pa vam samo dobavimo material za pridobivanje električne energije. Nudimo pridobivanje električne energije z razsmerniki in optimizatorji Solar Edge ali pa z mikro inverterji slovenskega proizvajalca Letrika Sol. Naprave za samooskrbo z električne energije iz obnovljivih virov se lahko postavijo zgolj na fasado ali streho stavbe, ki bo služila za pridobivanje električne energije. V kolikor vas karkoli zanima glede pridobivanja električne energije nas kontaktirajte.

Pridobivanje sončne energije, pozitivne izkušnje naših strankSončna elektrarna - pozitivne izkušnje naših strank

Sončne elektrarne so z uredbo prišle tudi na naš trg in izkušnje so izjemno pozitivne. Sedaj lahko tudi vi na vašem vikendu ali domu pridobivate električno energijo, a je izjemno pomembno, da je največja velikost 11 kW. V nasprotnem primeru morate viške energije brezplačno prenesti dobavitelju, zato je optimalno da pridobite le toliko energijo letno, kolikor jo porabite. Pridružite se našim zadovoljnim uporabnikom sončnih elektrarn, ki vam bodo zaupali pozitivne izkušnje s pridobivanjem električne energije. Mi smo pravi naslov za pridobivanje električne energije v Sloveniji. Zaupajte nam tudi vi.

REFERENCE PODJETJA

SONČNA ELELKTRARNA ZA LASTNO RABO