Lesena vhodna vrata v različnih dimenzijah, stilih in dodatkih

Lesena vhodna vrata nudijo bolj tradicionalen videz, vendar s sodobno tehnologijo in različnimi dodatki ustvarjajo tudi moderno zasnovo, ki se v masivnem, kakovostnem lesu odlično poda k vsakemu arhitekturnemu stilu. Pirnar vhodi nudijo veliko različnih modelov vhodnih vrat, pri čemer se pri posamezni izdelavi prilagajajo željam in potrebam kupca. Vhodna vrata po meri obsegajo izbiro, kjer so vhodi lahko izdelani samo iz lesa, v kombinaciji s steklom ali pa v kombinaciji z aluminijem in dodatki iz nerjavečega železa. S steklenimi in aluminijastimi elementi lahko ustvarimo dodatne oblikovne poudarke. Lesena vhodna vrata so izdelana iz kakovostnega lesnega dekorja, barv lesa in vrste lesa, kot je smreka, macesen, hrast in češnja. Les je vsekakor vsestranski in trpežen material, pri čemer je vhodna vrata mogoče izdelati v številnih dimenzijah, oblikah, barvah, premazih in vrstah lesa. Pirnar vhodi se prilagajajo osebnim in arhitekturnim zahtevam, zato da bi ustvarili stilsko dovršenost s funkcionalnimi lastnostmi, kot je varnost, zaščita, tesnjenje, uporaba in vzdrževanje.

Lesena-vhodna-vrata

Vhodna vrata v različnih lastnostih ponujajo veliko možnosti izbire

Lesena vhodna vrata imajo vgrajene različne sisteme zaščitnih okvirjev, ki zagotavljajo zaščito pred prepihom in uhajanjem mrzlega ali toplega zraka. Izbira masivne in trpežne vrste lesa pa preprečuje, da bi vhod načela rja in korozija. Zaradi napredne tehnologije izdelave lesa, so lesena vhodna vrata tudi enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Vhodna vrata v kombinaciji s steklom omogočajo dovršenost celotnega stila, pronicanje svetlobe v notranjost ter hkrati zagotavljajo zasebnost. Pirnar vhodi nudijo možnosti, kjer so vhodna vrata kombinirana s prozornim steklom, satinastim steklom ter prozornim steklom z motivom oziroma dekorativnim vzorcem. Ob nakupu vhodnih vrat po meri je mogoče izbirati med različnimi slogi in zaključnimi elementi, kot so ročaji in ključavnice. Dodatne možnosti izbire nudijo tudi okvirji vrat in različne obloge. Vhod pa je mogoče popestriti z različnimi svetlobnimi elementi, kot je na primer LED osvetlitev, svetlobni elementi na stranskem delu vrat ter ambientalna talna osvetlitev.


Lesena vhodna vrata Pirnar v različnih izvedbah in elementih

Vhodi Pirnar so izdelani iz toplega in naravnega smrekovega lesa, ki je na voljo v naravni barvi ter beli in temno sivi barvi. Drugo izbiro predstavlja tradicionalen, a hkrati sodoben macesnov les. Na voljo pa so tudi masivna vhodna vrata iz hrastovega lesa, ki velja za trpežen in obstojen les. Vhodna vrata po meri so na voljo v dvokrilni in enokrilni izvedbi, pri tem pa se v natančnih dimenzijah prilagajajo posamezni površini. Pirnar vhodi so izdelani iz močne in stabilne lesene konstrukcije, pri čemer za dodatno varnost poskrbijo vgrajeni varnostni cilindri s petimi ključi, kompaktna nastavljiva nasadila ter varna tri-točkovna ključavnica. Zunanji ročaji in notranje kljuke so narejeni iz nerjavečega jekla, zato so ti elementi trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo. Te elemente iz nerjavečega jekla pa je mogoče kombinirati tudi z odbojnimi letvami iz istega materiala na dnu vhoda, kar ustvarja estetski in praktični zaključek na krilih vrat.   

Lesena vhodna vrata

Tehnološko in estetsko dovršena vhodna vrata po meri

Lesena vhodna vrata v različnih vrstah lesa, barvah in oljnih premazih, je mogoče kombinirati s široko ponudbo elementov, kot so potezala, tolkala in ključavnice. Ti elementi poskrbijo za dodatno varnost in zaščito. Tehnologija večslojne zasteklitve omogoča varnost in energijsko varčnost, hkrati pa en ali dva peskana steklena sloja z različnimi dekorativnimi vzorci in motivi poskrbita tudi za estetsko dovršenost. Lesen vhod z dodatki steklenih površin omogoča izbiro med različnimi vdelanimi lečami, dodatki taljenega stekla ter kristali. Vhodna vrata po meri vsebujejo tudi nekatere tehnološke elemente, kot je vgrajevanje različnih svetlobnih elementov ter tehnologija čitalnika prstnih odtisov. Najnovejše modele, ki jih nudijo vhodna vrata Pirnar, si je mogoče ogledati v prodajnem salonu v Mariboru in Ljubljani. Pirnar vhodi nudijo ob nakupu vrat tudi brezplačno vgradnjo, ki jo opravijo strokovni delavci podjetja.