Pošlji povpraševanje

Alu vhodna vrata Pirnar stranki pomagajo ustvariti odličen prvi vtis

Alu vhodna vrata Pirnar so vrhunska kovinsko ojačana aluminijska vrata. Družinsko podjetje Pirnar se iz izdelavo vhodnih vrat ukvarja že 50 let in vedno znova dokazuje, da je inovativnost in vztrajno, brezkompromisno trdno delo ključ do uspeha. Podjetje, ki ima sedež v Ljubljani in Mariboru, se specializira za toplotno izolirana alu vhodna vrata, ki že leta prejemajo pohvale in pozornost na svetovnem trgu. Prav lansko leto je podjetje Pirnar, danes z več kot 200 uslužbenci, prejelo prestižno nagrado nemškega odbora za inovativnost in odličnost v industriji. Nakup vrat po meri je smiselen za vsakogar, ki si želi ojačati varnost doma. Strokovnjaki zaposleni pri Pirnar pa so strankam vedno na voljo za posvet.


Vhodna vrata po meri za želje in potrebe vsake individualne stranke

Cenovno se alu vhodna vrata izplačajo na dolgi rok. Podjetje Pirnar je namreč vodilno v industriji na področju toplotne izolacije. Njihovi strokovnjaki so izoblikovali alu vhodna vrata, ki vzdržujejo več toplote kot je bilo zasledeno v raziskavah kjerkoli drugje po svetu. Posebej, če stranka živi v gorskih regijah, investicija v vhodna vrata po meri lahko reši velike stroške ogrevanja in prepreči številni zimski prehlad.

Nakup ALU vhodnih vrat

Nakup vrat naj bo premišljena odločitev za izgled in zaščito

Nakup vrat v Pirnar salonih se obrestuje zaradi izjemne pozornosti in razmišljanja, ki ga posvetijo izgledu in oblikovanju vrat. Osvetlitvi vhodnih vrat je posvečena posebna pozornost. Tehnični razvoj je vedno prioriteta in stranka lahko uživa v diskretno nameščeni LED osvetljavi različnih barv. Različni modeli so osnovani, da uporabljajo naravno ali umetno svetlobo. Vhodnim vratom po meri je mogoče namestiti okna, katerih odsev bo zanimivo in privlačno obsijal prostor. Posebnost Pirnar vrat je štirislojno okrepčano steklo, ki je lahko izoblikovano v različne oblike in vzorce, da ustvari vzdušje, ki si ga stranka želi.

Izdelava vrat pri Pirnar je hitra, učinkovita in vedno zanesljiva

Izdelava vrat poteka strojno, vendar so podrobnosti dopolnjene ročno. Rokodelstvo je bilo vedno pomemben del znamke in rastoče število uslužbencev omogoča, da se je vsakim posameznih vhodnim vratom mogoče posvetiti individualno. Visoka kakovost in vzdržljivost sta značilnosti, ki opisujeta delo družinskega podjetja že desetletja. Nova uprava tudi ob spreminjanju trga in globalizaciji ni spustila standardov. Na podjetje Pirnar se je mogoče zanesti, če si stranka želi zanesljivega nakupa vrat, ki bodo domu služila več desetletij. Investicija v kvaliteto se izplača dolgoročno. Prav tako je za občutek varnosti vredno zapraviti več. Po želji je mogoče v vhodna vrata vgraditi skriti čitalnik paličnega odtisa.

Alu vhodna vrata po meri

Raznovrstne dimenzije vhodnih vrat za različne želje in okus

Dimenzije vhodnih vrat so odvisne od modela izdelave. Vrata si je mogoče omisliti z enim ali dvemi krili. Povprečna enokrilna vrata so standardne višine do 300 cm in širine do 130 cm. Oblikovno se vrata razlikujejo glede na estetski ali praktični zaključek krila in na vgradnjo osvetljave, ki olajša nočno uporabo in dostop do vhodnih vrat. Večje dimenzije so možne ob nakupu vrat z obsvetlobami ali nadsvetlobami - to so estetski zaključki vrat, ki služijo za umetno osvetlitev vrat in prepuščajo naravno svetlobo v vhodni prostor. Odločiti se je mogoče za ročaj, kljuko ali čitalnik prsnih odtisov. Glede na fasado je smiselno premisliti o barvni zasnovi samih vhodnih vrat. V salonu si je vrata možno ogledati v živo in se posvetovati s strokovnjakom.

VH

VHODNA VRATA NA PRSTNI ODTIS