Luči za otroško sobo Lumen

Luči za otroško sobo – posebnosti

Otroške luči, ki vam jih nudimo, oddajajo prijetno pridušeno svetlobo in s tem ne motijo spanca vaših otrok. Prav tako se vaši otroci s pomočjo otroške luči ob nenadnem bujenju ne zbujajo v popolni temi. Kadar imate v otroški sobi nameščene otroške luči, ne potrebujete prižgane osnovne luči. S pomočjo otroške luči, se bo vaš otrok počutil varnega in v prvih letih tudi vam olajšal noči.

 

                                                       Otroške luči                                                     Otroške luči           


Luči za otroško sobo – nočne otroške luči

Luči za otroško sobo so seveda najbolj pomembne kot nočne otroške luči. Otroci še posebej v prvih letih potrebujejo otroške lučke, ki jih skupaj z vašim branjem pravljic zazibljejo v spanec. Nočne otroške luči so na voljo v različnih motivih, ki so vašim malčkom gotovo poznani iz risanih serij, kar jih bo še posebej navdušilo.

 

Otroške luči – šolske svetilke

Luči za otroško sobo pa niso samo nočne otroške lučke. Nudimo vam tudi šolske otroške luči. Kot tudi sami veste, je za vašega šolarja pravilna osvetlitev pisalne mize s pomočjo otroške luči zelo pomembna. Namizna svetilka, ki osvetljuje pisalno mizo vašega otroka mora oddajati dovolj svetlobe.

 

Otroške luči in otroške lučke

Luči za otroško sobo, ki jih vaš otrok potrebuje je potrebno previdno izbrati. Otroške lučke morajo vašemu otroku zagotavljati primeren vir svetlobe in kot nočne otroške lučke tudi občutek varnosti. Otroške lučke, ki vam jih nudimo, se tako kot ostala naša svetila za dom lahko kombinirajo. Primerna stenska svetila lahko v družbi otroške luči lepo osvetlijo prostor.

 

Lumen otroške lučke in luči – naj vaš otrok brez strahu zaspi.

 

Za še več podrobnosti vabljeni na našo spletno stran!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
Luči za otroško sobo, otroške luči, otroške lučke
ZEMLJEVID