Svetila za kopalnico in luči za kopalnico

Kopalniška svetila

Luči za kopalnico, ki se največ uporabljajo so stenska svetila in stropne luči. Svetila za kopalnice oziroma kopalniška svetila, ki vam jih nudimo, imajo tako kot naša ostala notranja svetila moderno obliko in dizajn. Priporočena zaščita svetil je minimum IP44. Nudimo vam tudi svetila za kopalnico in sanitarije, različnih oblik in barv. Luči za kopalnico so lahko stropne ali stenske, priporočamo pa kombinacijo obojega. Svoja svetila za kopalnico izberite v naši ponudbi modernih luči za kopalnico.

 

                                                       Kopalniška svetila                                  Kopalniška svetila

 

Svetila za kopalnico – plafonjere

Kopalniška svetila morajo biti kakovostna in ustrezna vašim potrebam. Ko se odločate glede nakupa svetil za kopalnico ne smete spregledati plafonjer. Plafonjera je gotovo svetilka, s katero lahko opremimo največ prostorov obenem pa je tud najbolj priljubljena. Lepo se kombinira tudi z ostalimi svetili. Lahko jo uporabite v vlogi stropne luči ali vam pa služi kot stenska svetilka. Plafonjere so kot luči za kopalnico oziroma kot svetila za kopalnico, na voljo v veliko izvedbah in barvah.

 

Svetila za kopalnice

Kopalniška svetila že zjutraj vplivajo na vaš začetek dneva, dan pa z njimi tudi zaključimo. Za jutranje prebujanje potrebujemo kvalitetna svetila za kopalnice. Potrebna je tudi primerna postavitev, da nam luči za kopalnico pri ogledalu ne svetijo v oči. Svetila za kopalnice morajo enakomerno osvetljevati prostor. Zgotavljati morajo tudi dovolj intenzivno razpršeno svetlobo. Luči za kopalnico, tako stropne luči kot tudi stenska svetila ne smejo dajati slepeče svetlobe in ostrih kontrastov. Izberite prava svetila za vašo kopalnico – pokličite nas!

 

Kopalniška svetila in varčne žarnice

Kopalniška svetila vam lahko pomagajo znižati porabo energije. Vanje namestimo varčne žarnice in račun za elektriko bo tako nekoliko nižji.  Varčne žarnice so primerne za svetila za kopalnice tudi zato, ker jih zdaj izdelujejo v manjših dimenzijah in v lepših oblikah.

 

Se odločate za nova kopalniška svetila? Odločite se za svetila Lumenvabljeni na našo spletno stran!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
kopalniška svetila, svetila za kopalnico, luči za kopalnico, stropne luči, svetila za kopalnice
ZEMLJEVID