Svetila za dnevne sobe

Notranja svetila - starinska ali moderna?

Notranja svetila prijetno osvetljujejo vaš dom. Ker največ časa preživimo v dnevnih sobah, so zelo pomembna tudi svetila za dnevne sobe. Mednje sodijo lestenci, stenske svetilke, plafonjere, reflektorji in stoječe svetilke.

 

Lestenci za dnevno sobo so na voljo več izvedbah, posebej priljubljeni pa so kristalni lestenci v starinski izvedbi. Izberete pa lahko tudi moderno oblikovane lestence.

Stenske svetilke,  reflektorji  in stoječe svetilke lahko prijetno osvetlijo določene predele dnevne sobe, lahko pa jih uporabljamo tudi kot dopolnilo lestencem. Svetilke so lahko oblikovane v sodobne oblike, lahko pa izberete tudi starinsko oblikovana svetila.

 

Če niste pristaš lestencev, pa lahko izberete tudi plafonjere, ki jih boste našli v naši pestri ponudbi.

 

Svetila za dnevne sobe z varčnimi sijalkami lahko oddajajo več svetlobe

Svetila za dnevne sobe osvetljujejo prostor, kjer preživite največ časa. Notranja svetila so zato pomemben del vašega vsakdana. Pri izbiri svetil oz. dovoljene moči svetila morate biti zato previdni, da bodo le-ta oddajala dovolj veliko količino svetlobe. Z varčnimi sijalkami to navadno ni več težava, saj svetijo s precej nižjo močjo kot je dovoljena na svetilih in oddajajo precej višjo količino svetlobe. Na primer v svetilko, v katero bi lahko vstavili 40-vatno žarnico z žarilno nitko lahko vstavimo varčno sijalko s primerljivo svetilnostjo ali celo z mnogo višjo – že 23-vatna varčna sijalka seva z močjo 120 »starih« vatov.

 

Notranja svetila – lestenci, plafonjere in ostala svetila za dnevno sobo

V salonu svetil Lumen vam nudimo kvalitetna notranja svetila za vse prostore, pa naj bodo to lestenci, plafonjere ali ostala svetila. Vabljeni v naš salon!

 

Notranja svetila Lumen - za svetle dneve in še svetlejše večere.

 

Za še več podrobnosti vabljeni na našo spletno stran!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
svetila za dnevne sobe, notranja svetila, starinska svetila, lestenci za dnevno sobo
ZEMLJEVID