Zunanje stenske in vrtne luči

V podjetje Lumen d.o.o. smo specializirani za stenska, stropna in prenosna svetila, zunanje luči (stenske in vrtne luči) ter ostala svetila za dom. Izdelujemo tudi stoječe zunanje svetilke in vgradna zunanja svetila za osvetljevanje dvorišča, okolice in dovoznih poti. Izberite zunanje stenske luči ali stoječe vrtne luči Lumen.

 

Zunanje stenske in vrtne luči različnih višin in dimenzij

Zunanje stenske in vrtne luči so namenjene razsvetljavi vrtov, dvorišč in dovoznih poti. Izberite zunanja svetila in svetilke različnih dimenzij. Nudimo vam zunanje stenske luči, ki bodo osvetljevale balkon ali vhodna in garažna vrata ter stoječe zunanje svetilke za osvetlitev dvorišča. Po želji vam priredimo tudi višino stojala za stoječe zunanje svetilke. Obiščite nas in izberite najprimernejše zunanje stenske in vrtne luči za vaše dvorišče in vrt.

 

                      Vrtne luči                                             Vrtne luči                                   Vrtne luči

 

Zunanje stenske luči ali stoječe zunanje svetilke za pravilno osvetljevanje dovoza

Zunanja svetila Lumen so tehnološko dodelana svetila na sijalke, ki bodo nepogrešljiva oprema ob vsaki dovozni poti. Višino stoječe zunanje svetilke vam na željo priredimo. Praktične so tudi zunanje stenske luči na senzor. Montaža zunanje stenske luči je enostavna. Prav takšna je tudi montaža samostoječe zunanje svetilke na dovozih.

 

Zunanje in notranje luči – pestra ponudba in ugodne cene

Svetila Lumen sledijo evropskim trendom pri razvoju razsvetljave. Naši strokovnjaki v sodelovanju s tujimi podjetji razvijajo program za zunanje stenske in vrtne luči ter notranja svetila za dom, ki se ponašajo z vrhunsko tehnologijo in estetskim designom, ki sovpada z vsakim domom ali okolico. Notranja razsvetljava iz naše ponudbe pa ni omejena le na dom, s svetili Lumen lahko opremite tudi restavracije in poslovne prostore. Zunanje stenske luči in vrtne luči na sijalke podjetja Lumen d.o.o. so okolju prijazna razsvetljava in energetsko varčna naložba za prihodnost. Obiščite naš salon svetil in izberite kakovostne zunanje luči.

 

Vabljeni tudi na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate še več podrobnosti!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
zunanje stenske luči, vrtne luči, zunanje svetilke, zunanja svetila
ZEMLJEVID