Dekorativna svetila: moderna svetila in starinska svetila – svetila Lumen

Dekorativna svetila podjetja Lumen d.o.o. bodo poživila vaš dom. Izberete lahko moderna ali starinska svetila, ki se bodo zlila z vašim dekorjem. Naše podjetje sodeluje tudi z evropskimi proizvajalci, ki izdelujejo moderna svetila za vse notranje in zunanje prostore.

 

Dekorativna svetila – estetska in uporabna funkcija

Dekorativna svetila so pomemben del naše ponudbe. Združujejo kar dve funkciji: estetsko in uporabno. Zlijejo se z vašim domom in hkrati osvetlijo temne kotičke. Dekorativna svetila so lahko moderna ali starinska. Navadno med starinska svetila uvrščamo lestence, ki pa se spet uveljavljajo kot moderna svetila in ta dejavnik v podjetju Lumen močno upoštevamo. Lestenci se priporočajo za montažo v dnevnih sobah, barih, restavracijah in spalnicah.

 

 ReflektorjiModerna in starinska svetila – lestenci in reflektorji

Med moderna svetila spadajo reflektorji. Uporabljajo se za osvetlitev hodnika, stopnišča ali kuhinje. Zelo priljubljeni so v manjših izvedbah, ki jih nato montiramo v linije ali v skupke. Reflektorji so tudi odlična izbira za učinek mehke svetlobe, če so montirani obrnjeno proti stropu.

 

Lahko pa se odločite tudi za moderno-starinski stil, ki združuje najboljše z obeh svetov. Lestenci, bodisi v starinski ali moderni izvedbi, skupaj z manjšimi skupinami skritih reflektorjev, bodo pričarali elaganten prostor.

 

Svetila Lumen – za svetle dni in še svetlejše noči.

 

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
Dekorativna svetila, svetila Lumen, moderna svetila, starinska svetila, lestenci, reflektorji
ZEMLJEVID