Stenska in stropna svetila oz. stenske in stropne luči za hodnike in stopnišča

V podjetju Lumen d.o.o. vam nudimo raznovrstna stenska in stropna svetila za hodnike, stopnišča in ostale bivalne prostore. Naša svetila so estetsko oblikovana in kakovostna notranja razsvetljava. Nudimo vam stenske luči in stropne luči različnih dizajnov. Izberete lahko okrasne plafonjere, viseča stropna svetila in kristalne lestence, stenska svetila, samostoječa svetila in vgradna svetila.

 

Stenska svetila in stropna svetila za hodnike in stopnišča

Stenske in stropne luči in ostala notranja razsvetljava odlikujeta estetski dizajn in kakovostna izdelava. Stenska in stropna svetila za hodnike in stopnišča lahko kombiniramo z visečimi svetili in talnimi svetilkami. V naši ponudbi boste našli tudi stenska in stropna svetila za kuhinje, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, kopalnice, lahko pa jih namestite v restavracijah in hotelih. Obiščite podjetje Lumen d.o.o. in se seznanite z našo ponudbo.

 

                                                          Stropne luči                                             Stropne luči

 

Stenska svetila in stropna svetila za razsvetljeno in varno stopnišče

Stenska svetila, ki jih izdeljujemo v podjetju Lumen d.o.o., so udobna in moderna notranja razsvetljava primerna tudi za stopnišča. Stenska svetila so estetski in funkcionalni dodatek, ki poleg dekoracije stopnišča poskrbijo za večjo varnost z večjo preglednostjo.

 

Stenske in stropne luči so tudi enostavne za čiščenje. Odlikuje jih dizajn, ki sledi modnim trendom, izberete pa lahko tudi svetila v starinski preobleki.

 

Stenska svetila in stropna svetila modernega ali rustikalnega dizajna

V našem podjetju so vam na voljo stenska in stropna svetila modernega ali rustikalnega dizajna. Svetila za stopnišče in hodnike bodo poskrbela, da bo vaš prostor primerno osvetljen. V podjetju Lumen sodelujemo tudi z ostalimi evropskimi in svetovnimi proizvajalci svetil, s katerimi izmenjujemo izkušnje za izdelovanje in oblikovanje naših svetil.

 

Za še več podrobnosti vabljeni na našo spletno stran!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
stenska svetila, stropna svetila, stenske luči, stropne luči
ZEMLJEVID