Svetila za osvetlitev delovnega mesta – delovne luči

Med delovne luči, ki jih proizvaja naše podjetje, spadajo različne neonske svetilke, pisarniške svetilke in namizne luči. Neonske svetilke se uporabljajo predvsem za osvetlitev delovnih površin. Namizne luči pa se lahko uporabljajo tudi v hotelu, restavraciji in podobno. V pomoč pri opremljanju vašega delovnega prostora (razsvetljava prostorov) vam tako nudimo naslednja svetila za osvetlitev delovnega mesta:

 

Delovne luči – pisarniške svetilke za zdravje

Svetila za osvetlitev delovnega mesta so nujna v vsaki pisarni. Dobro osvetljeno delovno mesto je poleg bolj zdravega okolja za naše oči pomembno tudi s psihološkega vidika. Nemalo ljudi trdi, da dobra osvetlitev pomembno vpliva tudi na dobro počutje.

 

                                                               Pisarniške svetilke                                     Pisarniške svetilke

 

Delovne luči – šolske svetilke

Delovne luči, ki osvetljujejo pisalno mizo šolarjev morajo biti še posebej kakovostne. Svetila za osvetlitev delovnega mesta ali mesta za učenje morajo ustrezati vašim potrebam in željam. Zato vam ponujamo kvalitetne in očesu privlačne delovne luči.

Namizna luč vsakega šolarja je namenjena osvetlitvi pisalne mize. Svetila za osvetlitev delovnega mesta morajo delovno površino osvetliti s čim več svetlobe. Nudimo delovne luči oziroma šolske svetilke, oglejte pa si tudi našo ponudbo luči za otroško sobo.

 

Obiščite tudi našo spletno stran, kjer boste našli več podrobnosti!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
delovne luči, svetila za osvetlitev delovnega mesta, pisarniške svetilke, namizna luč, razsvetljava prostorov, neonske svetilke  
ZEMLJEVID