Kristalni lestenci in viseča svetila za spalnico

Kristalni lestenci se priporočajo za montažo v dnevnih sobah, barih, restavracijah, hotelih, jedilnicah in seveda tudi spalnicah. Lestenci in podobna viseča svetila spalnico izjemno popestrijo z dekorativnega vidika, saj ji dajo pridih elegance in prestiža. Odlično se izkažejo v družbi namizne svetilke in nižje stoječe svetilke enakega designa.

Viseča svetila in stoječe svetilke

Namizne svetilke osvetljujejo samo manjši del prostora, zato so priročne za nočne omarice, viseča svetila pa osvetljujejo celotnega. S pomočjo različno močnih žarnic ali zatemnitvenega stikala pa lahko uravnavamo količino svetlobe.

Stoječe svetilke in namizne svetilke so, kot rečeno, namenjene osvetljevanju posameznih delov prostora. Zelo priročne so kot bralne lučke, saj z njihovo svetlobo ne motimo partnerja, ki morda želi zaspati. Obenem pa so praktične tudi za nočno vstajanje, saj so glavna stikala za stropne ali stenske luči navadno oddaljena od postelje.

Stoječe in namizne svetilke imajo tudi to prednost, da jih lahko enostavno premikamo iz enega prostora v drugega.

Kristalni lestenci in namizne svetilke

Kristalni lestenci, ki vam jih nudimo v naši pestri ponudbi, so različnih dimenzij. Kombinirajte pa jih tudi z manjšimi lučmi. Vabljeni v naš salon svetil, kjer vam bomo svetovali glede na vaše želje in potrebe!

Kristalni lestenci Lumen - občutek prefinjenosti v vaši spalnici.

Za še več podrobnosti vabljeni na našo spletno stran!