Talne svetilke, namizne svetilke in stenske svetilke

Stenske svetilke

Stenske svetilke so tako kot talne in namizne svetilke idealne za prijetno osvetlitev prostorov. Stenske ali zidne svetilke uporabljamo kot svetila za dnevno sobo, kopalnico in druge prostore. Izjemno dobro se kombinirajo z ostalimi svetili, saj so vam na voljo v različnih izvedbah. Nekateri stenske svetilke raje nadomestijo z reflektorji, v poštev pa pridejo tudi vgradne luči, izbiro prepuščamo vam.

 

Namizne svetilke

Namizne svetilke so tako kot talne svetilke in stenske svetilke idealne za primerno osvetlitev prostorov. Namizne svetilke se uporabljajo predvsem v hotelih, restavracijah in podobno. Nočne namizne svetilke pa se uporabljajo v spalnicah, dnevnih sobah in sprejemnicah. Lepo se izkažejo v kombinaciji s talno in stensko svetilko. Namizne svetilke lahko nadomestimo tudi s pomočjo zidne svetilke, kjer je to mogoče.

 

Talne svetilke

Talne svetilke, vgradne ali pa samostoječe, oboje pa lahko namestimo na različnih mestih. Talne svetilke lahko kombinirates pomočjo stenske in namizne svetilke. Odlično pa se izkažejo tudi v družbi zidne svetilke.

 

Vgradne luči in reflektorji

Med vgradne luči spadajo različne zidne, talne in stropne svetilke v obliki reflektorjev. Vgradne luči imajo prednost v tem, da zavzamejo manj prostora. Ker so vgrajene v površine, ne predstavljajo ovir pri čiščenju.

 

Naj vaše stanovanje oživi s svetili Lumen – pokličite nas ali obiščite našo spletno stran!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
talne svetilke, namizne svetilke, stenske svetilke, zidne svetilke, vgradne luči, svetila led, reflektorji
ZEMLJEVID