Dekorativna svetila, stoječe svetilke, reflektorji in lučke – notranja razsvetljava

Stoječe svetilke

Nalogo notranje razsvetljave vašega doma ali delovnega prostora lahko v kombinaciji s stropnimi in stenskimi opravljajo tudi stoječe svetilke, različne manjše lučke in reflektorji. Stoječe svetilke se tako kot ostala naša svetila lepo kombinirajo. So praktična in dekorativna svetila hkrati. Postavimo jih lahko skoraj kamorkoli, z različno močnimi žarnicami pa uravnavamo njihovo svetilnost.

   

                                                                   Stoječe svetilke                                      Stoječe svetilke

 

Notranja razsvetljava – led reflektorji in led lučke

Notranja razsvetljava vašega doma je pomembna predvsem v prostorih, kjer preživljate največ časa. Ta prostora sta skoraj gotovo dnevna soba in kuhinja. Led reflektorji in led lučke so najbolj primerni prav za ta dva prostora. Led reflektorji in led lučke so vgrajeni v strop ali steno in prijetno osvetljujejo ves prostor. Notranja razsvetljava z led reflektorji se lahko dopolnjuje tudi s pomočjo stoječe svetilke, led lučke ali druge stenske luči. Led reflektorji so lahko stropne ali stenske luči. V kuhinji pa se pogosto uporablja tudi fluorescentna svetilka. Fluorescentna svetilka se uporablja predvsem za osvetlitev delovne površine.

 

Stoječe svetilke in raznolike led lučke kot dekorativna svetila

Stoječe svetilke, led lučke, led reflektorji in fluorescentne svetilke so lahko tudi povsem dekorativne. Z umetelnimi designi in različnimi barvami poživijo posamezne prostore. Manjše lučke se vgrajujejo tudi v omarice, kjer osvetljujejo posebne spominke.

 

Dekorativna svetila Lumen – polepšajo vaš dom tudi, ko ne svetijo.

 

Za še več podrobnosti vabljeni na našo spletno stran!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Lumen d.o.o.
Naslov
Ježev dol 18
2319 Poljčane
Spletna stran
E-pošta
02 829 00 50
05 992 55 31
Seznam fraz
dekorativna svetila, notranja razsvetljava, stoječe svetilke, led reflektorji, led lučke, fluorescentna svetilka, stenske luči
ZEMLJEVID