Pomlajevanje obraza z različnimi terapijami v lepotnem studiu

 

Fotopomlajevanje, učvrščevanje in obnavljanje kože z ELOS tehnologijo

 

Fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo spada med novejše načine pomlajevanja obraza v lepotnih studiih. Gre za neinvazivno, nekirurško metodo, ki ne vključuje uporabe močnih kemičnih substanc. Pri tem načinu pomlajevanja obraza uporabljamo radiofrekvenco in pulze laserske svetlobe (infrardeča svetloba), ki dosežejo globlje plasti kože, ne da bi pri tem poškodovali povrhnjico. Toplota laserskega žarka poskrbi za hitrejše obnavljanje celic, zmanjšanje gub na obrazu, starostne pege in pigmentna znamenja zbledijo, zaradi povečane prekrvavitve se zmanjšajo tudi vidne žilice. Pomlajevanje obraza s segrevanjem tkiva pozitivno vpliva na nastajanje novega kolagena in elastina, ki sta ključni komponenti čvrste, napete in mladostne kože. Koža bo navlažena, ponovno pa bo tudi dobila sijaj in potrebno vlago. Čeprav staranja seveda ne moremo povsem ustaviti, pa lahko z nego obraza z ELOS tehnologijo proces bistveno upočasnimo. Za maksimalne rezultate priporočamo 3 – 5 terapij.

 

Mehanska stimulacija z ICOONE

 

ICOONE mikrostimulacija, ki jo izvajamo v našem lepotnem studiu, je sodoben način nege obraza, ki poskrbi za naravno samoregeneracijo in pomlajevanje celic kože. Prilagodljiva naprava ICOONE drenira tkivo, gladi drobne in globlje gubice na obrazu ter učvrsti kožo. Odlično se obnese v kombinaciji z nego obraza in peelingom, ki kožo predhodno zmehča, kar poskrbi za optimalne rezultate po 50-minutni stimulaciji z ICOONE.

 

Pomlajevanje in nega obraza

 

Mezoterapija brez igel

 

Pri mezoterapiji gre za vnašanje učinkovin oz. aktivnih snovi v globlje plasti kože. Pri običajni negi obraza lahko v spodnje plasti prodre le okoli 10% snovi, pri mezoterapiji pa kar 90%. Poznamo dve vrsti mezoterapije – z iglami ali brez. Mezoterapija brez igel je primerna za vse, ki jim igle povzročajo neprijetne občutke ali strah, po svoji učinkovitosti pa se lahko kosa z mezoterapijo z iglami. Ta način pomlajevanja obraza deluje po principih elektroporacije (reorganizacije celičnih membran kot posledica električnih impulzov iz aktivne elektrode – odpiranje por), elektrorepulsije (vnašanje ionov in molekul v tkiva kože), mehanskega pritiska in pH-ja (prehajanje molekul v kožo zaradi različne pH vrednosti). Za pomlajevanje obraza z mezoterapijo uporabljamo dva izredno učinkovita gel koncentrata.

 

Ostale storitve našega lepotnega studia

 

Poleg pomlajevanja obraza lahko v našem lepotnem studiu izberete tudi oblikovanje obrvi, permanentni make-up, različne nege obraza in tretmaje za trajno odstranjevanje dlak.

 

BM kozmetični studio | Nudimo vam učinkovite tretmaje za pomlajevanje obraza – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
Pomlajevanje obraza, Nega obraza, Lepotni studio, Permanentni make up, Oblikovanje obrvi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA