Pomlajevanje obraza – nega obraza za zdrav, sijoč in mladosten videz

 

Pomlajevanje obraza bo vaši koži na obrazu povrnilo zdrav in mladosten videz, obenem pa bo izboljšalo kožno teksturo. Koža na obrazu je namreč izpostavljena številnim zunanjim obremenitvam, kot so onesnaženost zraka, vroči sončni žarki ter mrzle in vetrovne zime, ki lahko kožo zelo poškodujejo. Koža je tako polna vidnih žilic, pigmentnih nepravilnosti, povečanih por, gub in gubic. Redna in pravilna nega obraza pa lahko tovrstne težave zmanjša ali celo odpravi.
Kozmetični in lepotni studio BM pomlajevanje obraza izvaja z vrhunsko in inovativno ELOS tehnologijo, s katero lahko pomladimo in učvrstimo tudi kožo na telesu. Kozmetični in lepotni studio BM pa vam nudi tudi storitve, kot so:

  • nega obraza: med različnimi negami je tudi nega in oblikovanje obrvi in trepalnic,
  • depilacija – elektroepilacija, depilacija z voskom, trajno odstranjevanje dlak,
  • programe za oblikovanje telesa ter
  • permanentni make up.

 

Permanentni make-up je kozmetična tehnika, s katero v povrhnjo plast kože z iglo nanašamo zelo kakovostne in antialergijske rastlinske pigmente, s katerimi delamo obrobo oči na zgornji in spodnji veki ter obrobo in polnjenje ustnic in obrvi.

 

BM lepotni studio – pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo

 

Pomlajevanje obraza v lepotnem studiuPomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo deluje na osnovi radifrekvence. S segrevanjem tkiva povzročimo krčenje kolagenskih vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken. Poseg traja od 15 do 40 minut, po njem je koža rahlo pordela, drugih stranskih učinkov pa pomlajevanje obraza običajno ne prinaša. Koža je po posegu čvrsta in elastična, nanjo pa lahko takoj nanesemo ličila in nadaljujemo z vsakdanjimi aktivnostmi.
Pri odpravljanju pigmentnih nepravilnosti kože melanin absorbira optično in RF energijo, visoka temperatura uničuje melanosome, melaninske celice se zreducirajo in zmanjša se proizvodnja melanina. Termalno uničenje oz. proces razgradnje povzroči začasno potemnitev, po treh do štirih tednih pa pigmentne nepravilnosti izginejo.
Podoben postopek je tudi pri odpravljanju žilnih nepravilnosti. Hemoglobin v krvi pretvori optično in radiofrekvenčno energijo v toplotno. Segrevanje spodbudi koagulacijo krvi, kar povzroči razgradnjo žilnih sten. Te se po nekaj tednih prek imunskega sistema izločijo iz telesa, zato žilne nepravilnosti izginejo.

BM Lepotni studio pomlajevanje kože priporoča 2x letno, zato poskrbite, da bo vaša nega obraza vključevala tudi kuro nekirurškega pomlajevanja z ELOS tehnologijo. Po samo petih obiskih bo vaša koža na obrazu občutno mlajša in bolj čvrsta, rezultat pa bo trajal tudi do enega leta.
Vabljeni v BM lepotni studio.

 

BM studio d.o.o. | Učinkovito pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo po ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
pomlajevanje obraza, nega obraza, lepotni studio, permanentni make up, oblikovanje obrvi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA