Lasersko pomlajevanje obraza – fotopomlajevanje s tehnologijo ELOS

 

Pomlajevanj obraza je poleg nege aknaste kože najpogostejša želja naših strank. V ta namen je na voljo veliko različnih postopkov in tehnik, a doslej se je za eno od najbolj učinkovitih izkazalo t. i. ELOS pomlajevanje kože oziroma lasersko pomlajevanje obraza s tehnologijo ELOS. Omenjeno pomlajevanje obraza oziroma fotopomlajevanje je nežno oziroma neinvazivno in izjemno učinkovito, ELOS tehnologija za pomlajevanje pa uporablja najsodobnejše smernice na tem področju. Poleg tega, da je za vsako čvrsto in sijočo kožo potrebno redno čiščenje obraza in naravna nega obraza, lahko k temu veliko pripomore tudi strokovna nega v kozmetičnem salonu BM studio.

 

Lasersko pomlajevanje obraza

 

Kaj je ELOS lasersko pomlajevanje obraza

Fotopomlajevanje je izraz, ki se uporablja za pomlajevanje obraza brez uporabe operacije ali kemijskih substanc. Takšno lasersko pomlajevanje obraza morda zveni zelo invazivno, a je pravzaprav ravno obratno. ELOS pomlajevanje kože deluje teko, da gre za kombinacijo radiofrekvenčne in optične energije, ki deluje na kožo tako, da jo pomladi in osveži, kolegenska vlakna v vezivnem tkivu se obnovijo, pigmentni madeži izginejo, lahko odstranimo tudi žilne nepravilnosti. Pomlajevanje obraza traja približno pol ure, edini stranski učinek pa je navadno malce pordela koža. ELOS tehnologija -pomlajevanje doseže svoj učinek navadno že po 3 do 5 tretmajih, natančno število pa je seveda odvisno od posameznika.

 

Izvedite več o pomlajevanju. 

 

Zakaj pomajevanje obraza

Tako kot celotno telo se tudi naša koža stara. In tako kot za telo velja, da moramo zanj skrbeti, če želimo, da nam bo dolgo služilo, to velja tudi za kožo. Fotopomlajevanje s postopkom ELOS tehnologije je povsem nežno, čeprav gre za lasersko pomlajevanje kože. V BM studiu vam takšno fotopomlajevanje učinkovito ostrani gube, madeže in brazgotine, vaš obraz pa bo mladosten in sijoč. Obenem boste pri nas dobili še priporočila in pripomočke za vsakodnevno nego kože doma, tako da boste vedno videti sveži. Pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo naj bi se izvajalo največ dvakrat letno, večkrat pač ni potrebno, saj je izjemno učinkovito.

 

 

BM Studio | Lasersko pomlajevanj obraza – fotopomlajevanje s tehnologijo ELOS

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
pomlajevanje obraza, fotopomlajevanje, lasersko pomlajevanje obraza
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA