Pošlji povpraševanje

Naravni lifting obraza in lifting vratu s pomočjo Afrodite

Lifting obraza in lifting vratu sta vam omogočena s pomočjo odlične Natural lift linije kozmetike Afrodita. Ker tudi vi vsakodnevno izgubljate prožnost in čvrstost kože, so kreme linije Natural lift odlična izbira tudi za vas. Koža predvsem po 40. letu starosti začne izgubljati prepotrebno vlago, tanjša se hidrolipidna bariera v roženi plasti povrhnice, koža postane manj čvrsta in posledično se povečuje število ter globina kožnih gub in gubic.

Lifting obraza in lifting vratu klinično dokazano že v eni uri

Naša kozmetična linija Natural lift gladi, učvrsti in navlaži kožo klinično dokazano že v eni uri. Do 94 % sestavin je naravnega izvora, izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo parabenov, silikonov in parafina. Sestavine v naših kremah za pomladitev kože imajo certifikat EcoCert, kar pomeni, da gre za naravni in ekološki izdelek. Izdelki z omenjenim certifikatom so namreč lahko zgolj 'naravni' ali 'naravni in ekološki', v njih pa po določilih ne sme biti etoksiliranih sestavin, glikolov, parabenov ali umetnih dišav.

Afrodita omogoča lifting vratu vseh vrst kože

Naše kreme za naravni lifting obraza in za lifting vratu prihajajo v različicah za vse vrste kože. Štiriindvajset urna krema proti gubam je v dveh pakiranjih - za tiste z bolj suho kožo in za tiste z normalno do mešano kožo. Nudimo tudi vlažilni serum proti gubam ter kremo proti očesnim gubam. Vse kreme za naravni lifting obraza in lifting vratu vsebujejo učinkovite sestavine s preverjeno močjo delovanja.

Naravne aktivne sestavine, ki omogočajo naravni lifting obraza in vratu

Naravni lifting obrazaMorski kalogen ob nanosu na kožo prodre globoko v linije gub, tam nase veže vlago in tako ustvarja večji volumen kože, kompleks ceramidov spodbuja proces graditve hidrolipidne barijere zgornje plasti kože ter jo tako ščit in ji daje mladosten videz, vlažilni kompleks pa ščiti pred izgubo vlage in vrača koži mehkobo in gladkost. Amazonski kompleks vlaži, regenerira in zmanjšuje pojav ogrcev ter mozoljev, rastlinski vitam A pa pospešuje metabolizem in regeneracijo celic. Vse naravne sestavine skupaj pa v izdelih za naravni lifting obraza omogočajo učinkovito pomladitev kože.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko preberete več o tem, kako si najhitreje zagotoviti nekirurško pomlajevanje kože.

Kozmetika Afrodita | Lifting obraza z novo liniju Natural Lift - povezave do naše spletne strani: