Nakup srebra v Sloveniji - Elementum

Ena od najboljših naložb za svoje prihranke je nakup srebra. S tem seveda ne mislimo na srebrn nakit, temveč imamo v mislih naložbeno srebro, ki je na voljo v podjetju Elementum. Z njim si zagotovite zanesljive donose in trdno naložbo. Za vse svoje stranke imamo na voljo tudi naložbene svetovalce - strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri odločitvi za nakup srebra. Na voljo so vam po vsej Sloveniji, zato vam po nasvet ne bo treba daleč. Vas zanima, kje kupiti srebro? Pokličite v Elementum in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja.

Naložbeno srebro

Nakup srebra kot varna naložba

Nakup srebra je vedno pogostejša odločitev tistih, ki bi radi svoj denar varno naložili. In kaj je v resnici tisto, čemur pravimo naložbeno srebro? Gre za srebrne ploščice ali kovance, ki morajo ustrezati določenim merilom (velikost, čistost, izvor, uporaba ...). V podjetju Elementum vam ponujamo nakup srebra v Sloveniji, dejansko srebro pa se nahaja v varovanem in zavarovanem skladišču v St-Gotthardu Švici. Ker gre za nakup srebra, ki dejansko obstaja, je to zaščita premoženja pred finančnimi nestabilnostmi, saj ima realno vrednost. V nasprotju z drugimi naložbami (delnice), je srebro konvertibilna valuta in ima vedno neko vrednost. Poleg tega pa bo po mnenju analitikov njegova vrednost še narasla.

INVESTICIJSKO SREBRO

Kje kupiti srebro?

V podjetju Elementum imamo za vas prav posebno ugodnost: nakup srebra brez DDV-ja. Ker ta znaša kar 20 %, lahko z nakupom veliko prihranite. Naložbeno srebro ima glede na napovedi strokovnjakov še večji potencial rasti kot zlato, saj se povpraševanje nenehno povečuje. Nakup srebra se torej v vsakem primeru splača, saj je konvertibilna valuta, ki ne bo ostala brez vrednosti. Za kako velik nakup srebra se boste odločili, pa je odvisno od tega, kakšen znesek želite investirati oziroma kakšni so vaši dolgoročni cilji. Za vse odgovore o vam na voljo naši strokovnjaki, ki izvajajo individualno premoženjsko svetovanje.

Podjetje | Nakup srebra, naložbeno srebro, nakup srebra v Sloveniji, kje kupiti srebro - povezave do naše spletne strani: