Express izdelava avtomobilskih ključev - cenik storitev

Izdelava avtomobilskih ključev (cenik najdete na licu mesta) je pomemben del naše ponudbe, saj se pogosto zgodi, da ljudje založimo, izgubimo ali uničimo avtomobilske pa tudi druge ključe. Poleg tega je v naši ponudbi še izdelava žigov, fotokopiranje, barvno in črno-belo tiskanje, popravilo čevljev Ljubljana, lasersko graviranje, strojno brušenje rezil, sublimacijski tisk itd. Naši poslovalnici se nahajata v Mercator centru na Vrhniki in trgovskem centru Supernova Rudnik. Express izdelava ključev vam zagotavlja, da takoj dobite kakovostno izdelan ključ, ki je popolnoma enak originalu. Izdelava avtomobilskih ključev (cenik) je zaradi njihove specifike posebno zahtevna.

Izdelava avtomobilskih ključev - cenik kodiranja

Izdelava avtomobilskih ključevExpress izdelava ključev je ena od naših storitev. Kopijo različnih ključev vam izdelamo kot bi mignil, na voljo pa vam je tudi izdelava avtomobilskih ključev. Cenik izdelave je odvisen od specifike ključa, a zagotavljamo vam, da bo vaš novi ključ izdelan hitro in kakovostno. Imamo napravo, s katero skopiramo in sprogramiramo vaš avtomobilski ključ. Svetujemo vam, da si kopijo avtomobilskega ključa izdelate preden jo nujno potrebujete, saj lahko tak prihranite veliko slabe volje. Naša express izdelava ključev vam bo novega izdelala kot bi mignil. Na voljo vam je tudi izdelava žigov, ki vam novo štampiljko izdela v le nekaj minutah, popravilo čevljev (Ljubljana), naše podjetje pa je tudi fotokopirnica. Cenik posameznih storitev in izdelkov je na voljo v poslovalnici.

Izdelava žigov v nekaj minutah

Express izdelava ključev in izdelava žigov sta vam na voljo v poslovalnici podjetja Clavis. Štampiljke vam bomo izdelali dobesedno v nekaj minutah, in sicer v trgovskem centru Supernova Rudnik, vaša naročila pa sprejemamo tudi v Mercator centru na Vrhniki. Izdelava avtomobilskih ključev (cenik), tiskanje, fotokopiranje, lasersko graviranje, strojno brušenje rezil, različne ključavnice itd. - vse to vam je na voljo v podjetju Clavis oziroma v naših poslovalnicah. Prepričajte se o naši kakovostni ponudbi, ki jo zagotavljamo že 15 let.