Blazinice za štampiljke

Žigi in štampiljke so nepogrešljive pri poslovanju podjetij, različnih organizacij, delovanju društev in celo v svetu ročnega ustvarjanja. Podjetje Clavis vam nudi raznovrstne štampiljke ter tudi vso pripadajočo opremo, kamor sodijo tudi blazinice za ročne štampiljke. Poznamo blazinice za štampiljke, ki so del same štampiljke, lahko pa so tudi ločene. Blazinice za štampiljke so narejene tako, da ne kapljajo in ne puščajo preveč barve, istočasno pa zagotavljajo dobro viden in jasne odtis.

Nadomestne blazinice za štampiljkeNadomestne blazinice za štampiljke

Blazinice za štampiljke so vam na voljo v različnih barvah, ki pa jih sčasoma tudi zamenjate oz. dopolnite z novim barvilom. Z uporabo nadometne blazinice za štampiljke seveda lahko prihranimo, saj je cena tovrstne blazinice za štampiljke nižja od polne cene štampiljke. Uporaba nadomestne blazinice za štampiljke odlična rešitev tako s finančnega kot tudi ekološkega vidika. V našem podjetju Clavis d.o.o. lahko dobite nadomestne blazinice za štampiljke svetovno znanih proizvajalcev Colop, Trodat in Shiny. Vse nadomestne blazinice za štampiljke so vam na voljo po izredno dostopnih cenah.

Barvne blazinice za štampiljke

Če se pri poslovanju uporabljajo predvsem črne in modre blazinice za štampiljke, pa so pri ustvarjanju velikokrat bolj zaželene barvne blazinice za štampiljke. Barvne blazinice za štampiljke vsebujejo kvalitetno barvilo, ki se zelo dolgo ne izsuši. Na voljo so vam številni barvni odtenki blazinic za štampiljke, med katerimi se bo zagotovo našel tudi kakšen, ki bo ustrezal vašim željam in zahtevam. Tudi pri barvnih blazinicah za štampiljke se trudimo kupcem ponuditi najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, o čemer se lahko prepričate tudi v našem spletnem katalogu ali pa nam pošljite individualno povpraševanje. Poleg bogate ponudbe črnih in barvnih blazinic za štampiljke vam nudimo tudi številne druge izdelke in storitve. Za dodatne informacije obiščite našo spletno stran, nas pokličite, pišite preko elektronske pošte ali pa nas obiščite osebno na Vrhniki ali v Ljubljani (Rudnik).