Kakovostne ključavnice za kolo poskrbijo za varnost vašega dvokolesnika

 

Če se veliko vozite s kolesom, potem veste, da so kraje koles kar pogoste, saj so nepridipravi ves čas na preži. A dejstvo je tudi, da 'priložnost dela tatu' oziroma da slabo varovana kolesa brez ključavnice za kolo predstavljajo enostaven plen. Zato si zagotovite kakovostno zaščito in preprečite krajo. V podjetju Clavis vam ponujamo ključavnice za kolo in motor različnih vrst, graviranje v les, PVC, steklo itd., k nam lahko prinesete popravit ženske pete na čevljih oziroma kakšno koli obutev, možna je tudi izdelava ključa za avto (cena je odvisna od vrste), izdelava štampiljk (Ljubljana Rudnik), brušenje rezil, tiskanje, fotokopiranje itd.

 

Ključavnice za kolo v različnih izvedbah 


Ključavnica za koloDejstvo je, da moramo za varnost oziroma zaščito svoje lastnine poskrbeti sami. Žal ne moremo računati na to, da nas bo odklenjeno in nezaščiteno kolo ali motocikel počakalo tam, kjer smo ga pustili. Zato so vam v podjetju Clavis na voljo različne ključavnice za kolo in motor različnih proizvajalcev, vse pa so kakovostne in varne. Lahko poiščete enostavno zanko ali pa vrhunsko disk ključavnico z alarmom – kar pač potrebujete. Poleg tega vam lahko mimogrede popravimo čevlje (ženske pete, podplati, krpanje, šivanje), se dogovorimo za graviranje v les, na voljo vam je tudi izdelava ključa za avto (cena), izdelava štampiljk v Ljubljani, fotokopiranje in tiskanje …

 

Popravimo ženske pete in nudimo graviranje v les – vse na enem mestu

 

Ključavnice za kolo ali motor, s katerimi boste preprečili krajo dvokolesnika, so pomemben del opreme kolesa, saj lahko sicer kaj hitro ostanete brez njega. Ogledate si jih lahko na naših prodajnih mestih v trgovskem centru Supernova Rudnik ali Mercator centru Vrhnika, kjer lahko poskrbimo tudi za popravilo vaših čevljev (menjava podplatov, ženske pete, šivanje, krpanje ...), izvajamo pa tudi graviranje v les, plastiko, pleksi steklo, steklo, gumo itd., lahko vam izdelamo nove ključe za vaše stanovanje, popravimo daljinca za avto ali nabrusimo različna rezila. Ključavnice za kolo so le del naše pestre ponudbe.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Clavis d.o.o.
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon-Pet 9-21, Sob 8-21, Ned 9-15
Spletna stran
E-pošta
01 427 50 20
Seznam fraz
Ključavnice za kolo, ženske pete, graviranje v les, Izdelava ključa za avto cena, izdelava štampiljk Ljubljana
ZEMLJEVID