Popravilo čevljev Ljubljana

Popravilo čevljev (Ljubljana) je včasih veljalo za zelo zaželen poklic oziroma storitev, v poplavi cenenih izdelkov z vsega sveta pa je tudi ta obrt nekoliko zamrla. Kljub temu Nekaj redkih posameznikov še opravlja to obrt, med njimi smo tudi v podjetju Clavis. Poleg tega vam nudimo še strojno brušenje rezil, graviranje na steklo in druge materiale, popravilo avto daljincev, sublimacijski tisk, izdelavo žigov in štampiljk (npr. datumska štampiljka), izdelavo vseh vrst ključev, različne ključavnice in še vrsto storitev in izdelkov. Potrebujete popravilo čevljev v Ljubljani? Oglasite se v naših poslovalnicah v trgovskem centru Supernova Rudnik ali v Mercator centru Vrhnika.

Popravilo avto daljincev, strojno brušenje rezil in graviranje na steklo - vse na enem mestu

Različne storitve, kot je izdelava ključev, popravilo avto daljincev ali strojno brušenje rezil je včasih težko najti, še redkeje pa je na voljo popravilo čevljev. Ljubljana vam zdaj nudi vse to, in sicer v okviru podjetja Clavis, ki izvaja tudi lasersko graviranje na steklo, pleksi steklo, PVC, peno, les, usnje, keramiko in gumo. Pri nas dobesedno v nekaj minutah lahko dobite štampiljko po vaši želji (datumska štampiljka) in tudi čevlje vam bomo popravili, kot bi mignil. Zakaj bi iskali različne izvajalce, če lahko pri nas naročite strojno brušenje rezil (nožev, škarij, krožnih žag, tračnih žag, spiralnih svedrov ...), se med tem dogovorite za popravilo avto daljincev ali graviranje na steklo, medtem ko se sprehodite po trgovskem centru, pa bomo mi opravili še popravilo čevljev (Ljubljana).

VEČ O POPRAVILU AVTOMOBILSKIH DALJINCEV

Popravilo čevljev Ljubljana - prihranite in si zagotovite udobno hojo

Popravilo čevljev v LjubljaniV današnji potrošniški družbi je veliko ljudi navajenih, da nek izdelek, ko ni več v najboljšem stanju, preprosto zavrže in kupi novega. A zakaj bi na primer povsem uporabne čevlje zavrgli zaradi neke malenkosti? V Clavisu vam bomo zamenjali petke na salonarjih, prilepili templance, zamenjali podplate. Če je treba, bomo čevlje zašili ali zakrpali. Popravilo čevljev Ljubljana vam lahko tudi raztegne nekoliko pretesne čevlje, popravi zadrge na škornjih ali nahrbtnikih oziroma torbah, poleg tega pa vam ponujamo tudi izdelavo ključev, popravilo avto daljincev, izdelavo štampiljk, strojno brušenje rezil, sublimacijki tisk, graviranje na steklo in druge materiale itd.