Izdelava štampiljk in skeniranje dokumentov - hitro in ugodno

Izdelava štampiljk je ena od naših storitev, v podjetju Clavis pa vam nudimo še mnogo drugih izdelkov in storitev. Pri nas so vam na voljo kolesarske in moto ključavnice, cilindrični vložki, obeski za ključe, izdelamo vam kopije različnih ključev (cena izdelave ključa je odvisna od vrte in materiala), lahko se odločite za skeniranje dokumentov, črno-belo in barvno fotokopiranje in tiskanje, nudimo tudi lasersko graviranje, sublimacijski tisk in celo popravilo čevljev. Izdelava štampiljk poteka hitro in po ugodni ceni, pri tem pa ohranjamo kakovost z izbiro najboljših materialov oziroma ponudnikov.

Cena izdelave ključa

Tako kot je izdelava štampiljk odvisna od izbire štampiljke in izdelovalca, je tudi cena izdelave ključa odvisna od tega, za kakšne vrste ključ pravzaprav gre. V podjetju Clavis vam nudimo izdelavo različnih vrst ključev, od povsem običajnih za 'klasične' ključavnice, do ključev za trezorje, protivlomna oziroma varnostna vrata ter specialne ključe s prečnim profilom. Ko čakate na ključ, lahko opravite še skeniranje dokumentov, izdelali vam bomo črno-bele ali barvne fotokopije natisnili kakšen dokument, lahko si boste ogledali moto ključavnice, na voljo vam je tudi izdelava štampiljk in celo cilindrični vložki. Obiščite nas v poslovalnicah v Mercator centru na Vrhniki in v centru Supernova Rudnik.

CENOVNO UGODNA EKSPRESNA IZDELAVA KLJUČEV

Cena izdelave štampiljk

Izdelava štampiljk v trgovskem centu Supernova Rudnik

Vas zanima cena izdelave ključa ali pa bi radi opravili skeniranje dokumentov, pa doma nimate skenerja? Potrebujete novo ključavnico za kolo ali motor, bi radi presenetili prijatelja s potiskano majico, lončkom ali podlogo za miško? Potrebujete popravilo čevljev? Vse to vam nudimo v podjetju Clavis. Izdelava štampiljk poteka le v Supernovi Rudnik, naročilo pa lahko oddate tudi v Mercator centru na Vrhniki. Na voljo imamo pestro paleto štampiljk, med katerimi boste brez dvoma našli takšno, ki jo potrebujete. In če pridete na Rudnik, vam jo bomo izdelali v nekaj minutah. Oglejte si našo pestro ponudbo in nas obiščite v Ljubljani ali na Vrhniki.