Žigi in štampiljke, kodiranje avto daljincev, lasersko graviranje - cenik

Lasersko graviranje (cenik dobite na prodajnih mestih) je ena od storitev v ponudbi podjetja Clavis, ki sicer svojim strankam nudi tudi izdelavo ključev vseh vrst, kodiranje avto daljincev, fotokopiranje in tiskanje dokumentov, skeniranje, strojno brušenje rezil, sublimacijski tisk, na voljo pa so vam tudi žigi in štampiljke, varnostni cilindrični vložki, ključavnice za motorje in kolesa, različne obešanke, lahko pa vam tudi popravimo čevlje. Naši poslovni enoti se nahajata v Mercator Centru na Vrhniki in v trgovskem centru Supernova Rudnik. Zagotovite si kakovostno lasersko graviranje - cenik se spreminja glede na zahtevnost storitve.

Lasersko graviranje po ugodnem cenikuLasersko graviranje cenik

Poleg tega, da vam nudimo kodiranje avto daljincev, za vaše podjetje pa so v nekaj minutah izdelani žigi in štampiljke, si lahko v podjetju Clavis naročite tudi različne izdelke, pri katerih je potrebno lasersko graviranje. Cenik je odvisen od zahtevnosti izdelka in količine. Izdelamo vam lahko ploščico z imenom in priimkom, ki jo pritrdite na vrata, različne napise, inventarne tablice, obešanke, če ste lastnik psa pa na primer obesek za pasjo ovratnico z imenom psa in vašimi podatki. Za lasersko graviranje so primerni tudi žigi in štampiljke, svinčniki in podobni izdelki. Graviramo na ravno steklo, PVC, peno, les, keramiko, usnje, gumo in pleksi steklo.

NUDIMO TUDI LASERSKO GRAVIRANJE NA VEČ VRST PODLAG

Kodiranje avto daljincev

Brez avtomobila smo danes tako rekoč izgubljeni, saj je postal nuja in že dolgo ni več prestiž. Če želite imeti kopijo svojega avtomobilskega ključa oziroma daljinca, samo vam na voljo za kodiranje avto daljincev, popravilo oziroma menjavo ohišja in menjavo baterij. Tako se boste izognili težavam, če ključ slučajno izgubite. Poleg tega so vam na voljo tudi žigi in štampiljke, varnostni cilindrični vložki, kot bi mignil vam popravimo čevlje, naročite pa lahko tudi fotokopiranje ali tiskanje dokumentov, brušenje rezil in lasersko graviranje. Cenik vseh naših storitev in izdelkov je na voljo v naših poslovalnicah.