Izdelava štampiljk po naročilu - hitro in ugodno

Iščete dobrega partnerja, ki vam bo opravil storitev izdelave štampiljk po naročilu za vaše podjetje ali društvo? Potem smo pravi naslov za vas. Pri nas je na prvem mestu zadovoljstvo strank, zato poskrbimo, da je izdelava štampiljk po naročilu ne le hitra in ugodna, ampak tudi kakovostna. Zato po naročilu izdelujemo štampiljke priznanih proizvajalcev: Tako izdelujemo štampiljke COLOP, znanega po kakovostni izdelavi in mnogih inovacijah v svetu štampiljk. Izdelujemo pa tudi štampiljke drugih proizvajalcev, kot sta Trodat in Shiny.


Izdelava štampiljk po naročiluIzdelava štampiljke po naročilu za vaše podjetje bo pri nas kakovostna in hitra, saj vam jih bomo izdelali hitro.
Priprava štampiljke je za marsikaterega poslovneža pri ustvarjanju novega podjetja zaradi drugih obveznosti muka. Pri nas vam bomo svetovali in pomagali, da bo izdelava štampiljk po naročilu, čim manj stresna za vas in vaš natrpan urnik.
Če boste izdelavo štampiljk po naročilu zaupali našemu podjetju bomo poskrbeli za vse. Prva faza izdelave štampiljke je priprava slikovnega dokumenta s podobo odtisa štampiljke. To vam lahko izdelajo naši grafični oblikovalci, vi pa pred izdelavo žiga zadovoljivost naše grafične izvedbe le potrdili. Izdelavo štampiljk po naročilu za vas opravimo v dveh poslovalnicah, in sicer v Ljubljani na Rudniku, naročilo pa lahko oddate tudi v trgovskem centru Mercator Vrhnika.


Po naročilu vam lahko izdelamo štampiljke različnih velikosti in oblik, od pravokotne, kvadratne, okrogle, ovalne in do datumske.
V podjetju Clavis d.o.o pa izdelujemo tudi ključe, opravljamo kodiranje avto ključev, vam izdelamo ključavnico za kolesa ali pa lasersko vgraviramo napis po želji.
Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja osebno v naši poslovalnici ali prek telefona.