Izdelava štampiljk z logotipom vašega podjetja

Izdelava štampiljk z logotipomKo ustanavljate novo podjetje ali društvo morate poleg drugih obveznosti, ki jih za seboj prinese nov posel poskrbeti tudi za prepoznavnost vas in vaše znamke. Ena izmed poti da prodrete na trg je tudi izdelava štampiljke z logotipom vašega podjetja, ki jo boste uporabljali dokazovanju verodostojnost ali tajnost listin, pisem in drugih dokumentov.
Zato je pomembno, da je vaša izdelava štampiljk z logotipom, ne le ugodna in hitra temveč tudi kvalitetna.
V našem podjetju je na prvem mestu zadovoljstvo strank zato skrbimo, da je izdelava štampiljk z logotipom vrhunske kvalitete. Poleg hitre izdelave štampiljk z logotipom je pomembna tudi kakovost, zato smo se odločili, da bomo izdelovali štampiljke vodilnega podjetja Colop in vam ponudili pester izbor štampiljk (od navadne pravokotne do datumske štampiljke).
Pri nas lahko za izdelavo štampiljk z logotipom izberete posebno akcijo 1+1=3 (ob nakupu dveh štampiljk dobite tretjo brezplačno), dobite najcenejšo izdelava štampiljk z visoko kvaliteto.


Ponujamo vam izdelavo različnih štampiljk:

  • pravokotne,
  • kvadratne,
  • okrogle,
  • ovalne in
  • z datirko - datumska štampiljka.


Kljub temu, da izdelava štampiljk z logotipom in žigov ni več obvezna, pa menimo, da s tem svojemu podjetju lahko dodate poseben pečat.
Če se odločate za izdelavo štampiljke z logotipom, a ne veste kakšno obliko izbrati se obrnite na nas in skupaj bomo poiskali primerno rešitev za vas. V našem podjetju vam bomo svetovali pri nakupu in vam resnično ponudili kvalitetno storitev.
Raziščite našo spletni katalog ali pa nas obiščite v kateri od poslovalnic v Ljubljani ali na Vrhniki in skupaj bomo našli rešitev za vas.
Če imate kakšno vprašanje nas kontaktirajte ali pa obiščite v poslovalnicah.

Več o izdelavi štampiljk z logotipom si lahko preberete tukaj:http://www.clavis.si/izdelava-stampiljk-z-logotipom