Teksturne štampiljke, datumske, žepne štampiljke in še več

Teksturne štampiljke, datumske, z napisi ali logotipi, žepne ali barvne, štampiljke po meri vaših želja izdelamo mi. V ponudbi podjetja Clavis d.o.o. najdete aparate za štampiljke priznanih in kakovostnih proizvajalcev kot so Colop, Trodat ali Shiny, zato vam zagotavljamo, da bodo pri nas izdelane teksturne ali druge izbrane štampiljke izdelane kvalitetno, z jasnim odtisom in dolgo življenjsko dobo.

Izberite vnaprej pripravljene vzorce ali se odločite za unikatno oblikovanje štampiljke

Štampiljke in žigi se običajno namenjeni potrjevanju verodostojnosti in podpisa različnih dokumentov ter listin, so pa tudi zaščitni znak podjetja, organizacije ali posameznika, zato marsikdo oblikovanje štampiljke zaupa grafičnim oblikovalcem. Ta lahko za vas oblikuje klasične ali teksturne štampiljke, napise, logotipe in druge motive, ki jih nato mi, s pomočjo sodobnega laserskega stroja spremenimo v štampiljke prilagojene samo vam. Ker se zavedamo, da je oblikovanje štampiljke lahko zamudno delo ter zahteva tudi nekaj strokovnega znanja, pa tudi sama izdelava je običajno potrebnav najkrajšem možnem času, lahko za oblikovanje štampiljke poskrbimo mi. Vi nato naš dizajn le potrdite in štampiljko lahko že naslednji dan tudi uporabljate.

VEČ INFORMACIJ O ŠTAMPILJKAH

Teksturne štampiljke hitro in ugodnoŠtampiljke niso le pisarniški material

Izdelava datumske, žepne ali teksturne štampiljke, okrogle, ovalne, pravokotne ali kvadratne oblike, je pri nas hitra in ugodna. Imamo pestro ponudbo in izdelujemo štampiljke po meri. Tako se lahko odločite za vsestransko uporabne štampiljke, saj z gravirnim strojem izdelujemo žige z napisi, logotipi in celo slikami. Seveda izdelamo največ poslovnih štampiljk in žigov, a vas vabimo, da pustite domišljiji prosto pot in izberite tudi druge, na primer teksturne štampiljke. Te ustvarjajo reliefne odtise in so posebno primerne za dekoriranje voščilnic ali vabil. Z otroškimi štampiljkami lahko na neobičajen način označite otroške knjige ali zvezke in poskrbite za kreativno igro vaših otrok. Izdelava žiga je morda eden od prvih korakov pri ustanovitvi podjetja, a je lahko tudi mnogo več. Zaupajte nam vaše želje, prepustite nam oblikovanje štampiljke in skupaj bomo poskrbeli, da boste pustili unikaten pečat tako poslovno kot zasebno.

Več o naši ponudbi.