Štampiljke Ljubljana in Vrhnika

Če bi radi svojemu podjetju dali poseben pečat in iščete kvalitetno, a ekspres izdelavo štampiljk (Ljubljana), potem je podjetje, Clavis d.o.o. pravi naslov za vas. Ekspres izdelavo štampiljk (Ljubljana) vam ponujamo v trgovskem centru Supernova Rudnik, kjer vam lahko štampiljko izdelamo že v nekaj minutah. Poleg hitre izdelave je pomembna tudi kakovost, zato smo se odločili, da bomo izdelovali štampiljke vodilnega podjetja Colop in vam ponudili pester izbor štampiljk (od navadne pravokotne do datumske štampiljke).


Ekspres izdelava štampiljk Colop

Podjetje Colop je znano po izjemni kvaliteti in neprestanih inovacijah na področju izdelave in uporabe štampiljk. Tako nas ne odlikuje le ekspres izdelava štampiljk, ampak tudi njihova kakovost. Če nujno potrebujete štampiljke in se nahajate v Ljubljani, potem smo pravi naslov, saj vam jo na Rudniku lahko izdelamo le v nekaj minutah. Poleg izdelave štampiljke Ljubljana, pa lahko svoje naročilo oddate tudi v trgovskem centru Mercator Vrhnika.

Več na vsi.si/clavis/izdelava-stampiljk.

Ekspres izdelava štampiljke (Ljubljana, Vrhnika)

Ni še tako dolgo nazaj, ko so bili žigi in štampiljke obvezen del vsake sklenjene pogodbe, danes pa se podjetja sama odločajo ali ju bodo uporabljali. Štampiljka vsekakor lahko podjetju doda dodatno vrednost in prepoznavnost na trgu zato vam priporočamo nakup.
Pri nas lahko v posebni akciji 1+1=3 (ob nakupu dveh štampiljk dobiš tretjo brezplačno), dobite najcenejšo izdelava štampiljk z visoko kvaliteto.
Ponujamo vam izdelavo različnih štampiljk:
- pravokotne,
- kvadratne,
- okrogle,
- ovalne in
- z datirko - datumska štampiljka.

Izdelava datumske štampiljke

Štampiljke colop v LjubljaniŽe v parih minutah vam lahko izdelamo datumske štampiljke kakovostne izdelave, ki vam bodo na dnevni bazi olajšale vsakodnevno delo v pisarni. Poleg datumskih štampiljk pa vam v podjetju Clavis d.o.o. lahko izdelamo najcenejše štampiljke vseh vrst in oblik. Poleg štampiljk v našem podjetju v Ljubljani izdelujemo tudi ključe, opravljamo kodiranje avto ključev, vam izdelamo ključavnico za kolesa ali pa lasersko vgraviramo napis po želji.Kvalitetne štampiljke in žigi so vam po ugodni ceni na voljo v našem podjetju Clavis, zato prebrskajte našo spletno stran ali pa se osebno obrnite na nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa morebitna vprašanja.