Išias je zdravstvena težava, pri kateri učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo


Išias se največkrat manifestira kot bolečina v ledvenem delu hrbtenice, ki enostransko prehaja preko ritnice (ali kolka) v nogo. Veliko ljudi tako občuti išias v kolku. Išias je na žalost zdravstvena težava, ki je dokaj pogosta. Najpogosteje se pojavi pri ljudeh starejših od šestdeset let, lahko pa išias udari tudi že po petindvajsetem letu starosti. Išias v kolku uradna medicina blaži s protibolečinskimi tabletami, s počitkom in s fizioterapijo. Protibolečinska (tudi protivnetna) zdravila, ki jih predpiše zdravnik, vzroka za išias ne odpravijo, poleg tega pa imajo lahko tudi nezaželene stranske učinke. Zato priporočamo, da si pri išiasu v kolku pomagate z bioenergoterapijo, ki je po naših izkušnjah visoko učinkovita oziroma najboljša pomoč pri išiasu. Trajanje išiasa je različno, lahko pa je več mesecev. Če vas muči išias in se sprašujete, kako ga zdravimo, vas vabimo, da nas pokličete in si rezervirate svoj termin. Če vas muči išias, vam bomo z veseljem pomagali.

VEČ O BOLEČINAH V KOLKU TUKAJ!


Išias zdravijo tudi naravni pripravki


Vsekakor je izjemno neprijetno, če nas muči išias. Kako ga zdravimo? Nekateri poskušajo s fizioterapijo, nekateri išias v kolku lajšajo z obkladki iz grškega sena (mleta semena je mešajo z vodo, da dobijo kašo, jo zavijejo v krpo in položijo na boleče mesto). Nekateri si pomagajo s čajem in obkladki iz ovsa, lahko pa tudi čaj iz timijana. Najboljša pomoč pri išiasu pa je bioenergoterapija po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer). Pokličite, da vam takoj pomagamo olajšati išias.

bolečina v kolku išiasišias trajanje

Išias v kolku udari iznenada


Išias se pojavi nepričakovano. Zelo pogosto do bolečine pride zaradi napačnega giba ali nepravilnega dvigovanja težjega bremena, ko nismo ogreti. Glede na to, da se trajanje išiasa lahko vleče več mesecev, je že preventivno pametno biti pazljiv, da bremena ne dvigujemo z iztegnjenimi nogami, da ne spimo na trebuhu, da za spanje izberemo trdo, ne pa mehko ležišče. Preventiva, da do išiasa sploh ne pride, pa vendarle ni vsemogočna. Kadar vas zagrabi išias, ne odlašajte, ampak takoj pokličite bioenergoterapevta, da vam takoj vsaj delno olajšal bolečino, v nekaj dneh pa bo bolečina, ki jo povzroča išias, počasi, a zanesljivo izzvenela. Za več informacij o išiasu obiščite našo spletno stran: www.bioquantum.si!