Epilepsija pri otrocih in odraslih ter biofotonsko obsevanje

 

Epilepsija, ki se kaže v obliki večinoma precej intenzivnih, četudi načeloma krajših napadov, za katere so značilni izguba zavesti, zavijanje z očmi, nekontrolirano slinjenje, tresenje, krčenje mišic ipd., je bolezen, ki prizadene vse starostne skupine, še posebej težak udarec pa je večinoma epilepsija pri otrocih, ki pogosto spremeni življenje oziroma navade celotne družine. Pojavitev epilepsije pri otrocih naj bi pomenila, da se bo posameznik vse življenje soočal s temi težavami – pa to zares drži?

 

Mit o neozdravljivosti epilepsije

EpilepsijaEpilepsija se v povprečju pogosteje pojavlja pri moških kot pri ženskah; najbolj verjeten je pojav epilepsije pri otrocih ali pa pri starostnikih, seveda pa je mogoče tudi, da prvi napad doživite v vmesnem obdobju. Precej visok delež ljudi zgolj enkrat v življenju doživi napad epilepsije, spet pri drugih gre za ponavljajoče se napade, ko govorimo o kronični bolezni. Vendar pa v resnici tudi v takšnih primerih obstaja rešitev – energoterapija Bioquantum – obsevanje z biofotonsko plazmo. Energoterapevti opozarjajo, da metode ne uvrščajo v alternativno zdravljenje, saj kot sami poudarjajo, oni ne zdravijo. Terapevti manipulirajo energijski potencial v organizmu klienta, res pa je, da energijski poseg v organizmu sproži homeostatične procese samozdravljenja. Telo je izključno samoozdravljivo.   

 

Kako deluje biofotonsko obsevanje?

Energoterapija s svojim biofotonskim obsevanjem je uspešen način za lajšanje simptomov in  učinkovita pomoč pri celostnem in dolgoročnem odpravljanju tako epilepsije pri otrocih, kot tudi epilepsije pri odraslih. Obsevanje z biofotonsko plazmo se mora ciklično ponavljati (vsaj enkrat mesečno) v daljšem časovnem obdobju (tri do šest mesecev). Občutno izboljšanje stanja pa lahko opazimo že po prvem ciklu terapij, ki se izvajajo štiri zaporedne dni, 20-30 minut na dan. Energoterapevti poudarjajo, da ne gre za alternativno zdravljenje epilepsije, saj energoterapevti ne zdravijo. Telo je izključno samoozdravljivo. Princip delovanja bi bilo mogoče povzeti kot ponovno vzpostavitev energetskega ravnovesja v telesu in umu, posledično pa pride tudi do normalizacije biokemičnih procesov in fizioloških funkcij. Energoterapije Bioquantum je mogoče po predhodnem dogovoru izvajati tudi na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Pokličite in z našo pomočjo premagajte epilepsijo.  

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Bioquantum alternativna oblika zdravljenja d.o.o.
Naslov
Bičevje 5
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
+386 41 636 532
Seznam fraz
epilepsija, epilepsija pri otrocih  
ZEMLJEVID