Hitro in učinkovito zdravljenje putike z bio-energoterapijo

Kaj povzroča putiko?Putika je z energoterapijo Bioquantum sanirana hitro in učinkovito. Uradna medicinska doktrina te energijske metode ne pozna. Ima pa svoje metode - ko človeka muči putika, z medikamenti lajša simptome (drugega žal tudi ne zmore). Da se razumemo, ne obstaja nobeno zdravilo, s katerim bi zares pozdravili bolezensko stanje, ki mu pravimo putika. Na internetu boste poleg odličnih nasvetov žal našli tudi ogromno nesmislov v zvezi z zdravljenjem težav, ki jih povzroča putika.
Putika in prehrana. Putika vztraja tudi, ko se pazimo kaj jemo - ne pomaga niti dietna prehrana. Obstaja cel niz priporočil, kako se putika pozdravi s pravilno prehrano. Priporočila govorijo o tem, kaj naj bi lahko jedli in kaj ne. Tako je splošno razširjeno - če vas muči putika, so za vas prepovedani: divjačina, rdeče meso, ribe, perutnina, vino, pivo, kvas, fižol, leča, grah (stročnice)... medtem ko drugi priporočajo, da se putika ne poslabša, če jemo določeno vrsto rib, npr. sardine, skuša, inčuni (plava riba). Nekateri svetujejo, da pomagajo npr. peclji od češenj, višenj, ki so res naravni diuretik in tako pomagajo zmanjšati bolečine od vnetja in artritisa, ampak da se razumemo, to bolj malo pomaga, ko vas zagrabi res močna putika s hudo bolečino. Res je, da s prehrano morda lahko vplivamo 30% na količino sečne kisline in posredno na težave, ki jih povzroča putika, ko pa je enkrat koncentracija sečne kisline previsoka in ko kristali sprožijo vnetne procese, vam sama prehrana ne bo zmogla pomagati dovolj znižati sečno kislino in nastajanje ter odlaganje sečnih kristalov v sklepih, pa tudi v mehkem tkivu in kosteh. Zato diete pri težavah, ki jih povzroča »resna« putika, niso učinkovite.

Putika je v svojem bistvu akutni artritis. Uradna medicina zato predpisuje določene tablete, s katerimi se delno lahko kontrolira putika, ampak vzrokov za nastanek bolezni ne odpravljajo. To so razna protivnetna zdravila (npr. Brufen), pa Arcoxial, tudi Kolhocin in kortikosteroidi za najnujnejše primere. Ampak, to niso zdravila za putiko, ta zdravila ne rešujejo vzrokov za pojav bolečin, ona samo zmanjšujejo simptome vnetja. Zdravila, ki so namenjena prav putiki, najdemo pod različnimi imeni, skoraj vedno pa gre za Alupurinol, ki deluje na purine v krvi in enzime, ki razgrajujejo te purine. Alupurinol ima nekaj negativnih stranskih učinkov, ni pa prijazen ledvicam. Potem se uporablja še Adenuric, ki ga v svetu prodajajo kot Febuxostat. Ta zdravila imajo močne stranske učinke in negativno delujejo na jetra.
Vsem težavam in neučinkovitosti »uradnih« metod ob hkratnih nezaželenih stranskih učinkih, pa je na voljo tisočletja stara in preizkušena bio-energijska metoda, s katero putika v tednu do največ štirinajstih dneh izgine.

Bioenergoterapija Bioquantum hitro in učinkovito pomaga pri odpravi težav, ki jih povzroča putika

Energoterapija poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan, vsak dan ob istem času. V nekaj dneh putika popusti in v tednu dni popolnoma izgine. No, vseeno pa včasih putika tudi v času terapije prvih nekaj dni ne popusti, ampak, potem pa vseeno kot čez noč (iznenada) v dnevu ali dveh oteklina, pordelost kože in bolečina izginejo.
Mehanizem delovanja energijske metode »znanosti« ni razumljiv, čeprav gre za popolnoma naraven proces, ki ga zna opisati kvantna fizika. Gre za energijski poseg v klientovo biopolje, s katerim v organizmu povzročimo t.i. bioresonanco in vibracijsko (frekvenčno) uskladitev ter uravnovešenje človekove energetsko-informacijske matrice. Ta energijski postopek v organizmu sproži samodejne homeostatične procese samoregulacije, samozdravljenja in revitalizacije. Deli telesa, ki jih je prizadela putika se »samodejno« regenerirajo in vzpostavlja se naravno ravnovesno stanje, kakršno je bilo, preden nas je »napadla« putika.

Zaključek: Putika je bolezensko stanje, ki ga hitro in učinkovito saniramo z bio-energoterapijo Bioquantum. Dodatne informacije so na povezavi: http://www.bioquantum.si/putika/