Putika: naravna zdravila in alternativne oblike (samo)zdravljenja

Putika in naravna zdravila oziroma alternativno zdravljenje je kombinacija, ki lahko poskrbi za osupljive rezultate. Razlog za to je, da se, podobno kot mnoge druge bolezni, putika pojavi zaradi zelo hudega stresa. Posledica tega je porušeno hormonsko ravnovesje, ki lahko privede tudi do porušenega presnovnega ravnovesja in nepravilnega delovanja ledvic. Vse to pa se nato »na površju« kaže kot putika. Naravna zdravila in alternativno zdravljenje sodijo zato med najboljše rešitve, kar pravzaprav velja za številne bolezni (putika, hemeroidi, išias ...). Zdravljenje namreč zahteva holistični pristop, ki se ne osredotoča le na simptome.

putika zdravila

Vas je prizadela putika? Zdravila lahko zgolj ublažijo simptome.

Enostavna razlaga tega, kaj je to putika, bi bila, da gre za presnovno motnjo, pri kateri pride do nalaganja kristalov sečne kisline v sklepih, včasih pa se kristali nalagajo tudi v drugih tkivih. Hude, pogosto tudi večurne bolečine, ki se pojavljajo v razmikih, so glavni simptom, ki ga povzroča bolezen putika. Prehrana ni glavni razlog za tovrstne težave, kot so bili prepričani nekdaj, zato dieta žal ni odgovor. Pri mnogih pacientih, ki jih je prizadela bolezen putika, prehrana oziroma sprememba prehranjevalnih diet ni prinesla izboljšanja. Kaj torej ostane tistim, ki jih muči putika? Zdravila, ki jih običajno predpisujejo zdravniki, so namenjena le lajšanju simptomov oziroma bolečin, ki jih povzroča putika. Zdravila, predvsem kortikosteroidi, pa lahko povzročijo tudi hude stranske učinke.

IMATE BOLEČINE V KRIŽU?

putika naravna zdravila

Putika: naravna zdravila in bioenergoterapija

Bioenergoterapija sodi med najučinkovitejše rešitve za vse, ki jih je prizadela putika. Kaj je to oziroma kako terapija poteka? S tem vprašanjem se v Bioquantumu soočamo pogosto. Ljudem, ki navežejo stik z nami in ki jih muči putika, zdravila za putiko niso pomagala ali so celo poslabšala situacijo. Sami se namesto posledic lotevamo vzrokov, zaradi katerih se je pojavila putika. Naravna zdravila za putiko oziroma naravne oblike (samo)zdravljenja vplivajo na popuščanje bolečine brez stranskih učinkov. Terapije izvajamo vsak dan, na daljavo. Prej ko pokličete, hitrejše izboljšanje stanja lahko pričakujete. Več si oglejte na:http://www.bioquantum.si/povabilo/