Bolečine v kolenu bistveno vplivajo na kvaliteto življenja

Bolečine v kolenu se tako kot bolečine v kolku in nogi lahko pojavijo zaradi različnih vzrokov, med katerimi najdemo vnetne procese, mehanske poškodbe in obrabo hrustanca. Bolečine v kolku in nogi, pa tudi bolečine v kolenu lahko doprinesejo k bolečinam v križu, saj pride do večjih sprememb v zgradbi in posledično delovanju skeleta. Bolečine v kolenu nas lahko bistveno ovirajo pri vsakdanjih dejavnostih (npr. hoja po stopnicah). Prav zaradi tega bolečine v kolenu bistveno vplivajo na kvaliteto življenja in jih je potrebno čim prej sanirati. Uradna medicina bolečine v kolenu rešuje z protibolečinskimi zdravili, v težjih primerih pa z operativnim zdravljenjem. T.i. alternativno samozdravljenje z energoterapijo, pa bolečine v kolenu odpravlja na povsem neinvaziven način in brez vsakršnih stranskih posledic. Pri energoterapiji se za zdravljenje bolečin v kolenu poslužujemo obsevanja z biofotonsko plazmo, ki v organizmu spodbudi homeostatične procese, kar vodi v revitalizacijo in regeneracijo prizadetega dela telesa. Energoterapijo Bioquantum je potrebno za optimalne rezultate večkrat ponoviti (v intervalu od štirinajst dni do enega meseca). V večini primerov se bolečine v kolenu že po prvem ciklu terapij znatno zmanjšajo, po predpisanih ponovitvah pa največkrat tudi povsem izginejo.

 

Bolečine v kolku in nogi

Bolečine v kolku in nogi se pojavljajo pri vseh starostnih skupinah, najpogosteje pa pri starejših, pri katerih pride do obrabe kolka (artroze). Bolečine v kolku in nogi so lahko za osebo zelo obremenjujoče, saj onemogočajo normalno gibanje, delo, včasih se pojavljajo tudi v mirovanju. Ne trpite z bolečinami v kolku in nogi in se odločite za neinvaziven in  učinkovit energijski tretman. 

 

Bolečine v križuBolečine v križu

Bolečine v križu se ne pojavljajo samo pri starejšim, temveč tudi mladih in ljudeh v odrasli dobi, ki dvigujejo težke predmete, veliko časa preživijo v prisilni drži (npr. pred računalnikom) ali imajo katero izmed okvar hrbtenice (skolioza, kifoza, lordoza,…). Bolečine v križu se lahko s starostjo še stopnjujejo in postanejo nevzdržne, zato vam priporočamo, da jih pravočasno odpravite z energoterapijo Bioquantum. Za dodatne informacije o lajšanju bolečin v križu in drugih terapijah, ki jih nudimo, smo vam vedno na voljo. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Bioquantum alternativna oblika zdravljenja d.o.o.
Naslov
Bičevje 5
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
+386 41 636 532
Seznam fraz
Bolečina v kolenu, Bolečina v kolku in nogi, Bolečine v križu
ZEMLJEVID