Putika – zdravila in alternativne možnosti

 

Putika zdravila ali naravne rešitve? To je vprašanje, ki si ga zastavljajo mnogi, ki jih je prizadela putika. Prehrana, ki vsebuje čim manj purinov, je sicer naravna rešitev, a to predstavlja le droben košček v celotnem mozaiku. Putika in prehrana namreč nista v tako tesnem vzročno-posledičnem razmerju, kot se je zdelo v preteklosti. Tako putika in prehrana, ki vsebuje čim manj purinov, še ni formula, ki bi prinesla olajšanje simptomov, ki jih povzroča putika. Zdravila se zdijo zato za marsikoga edina možnost. Pa to zares drži?

 

IMATE BOLEČINE V VRATU IN KRIŽU?

 

Putika – zdravila pogosto povzročajo nezaželene stranske učinke

 

Ste tudi vi med tistimi, ki jih je prizadela putika? Zdravila, ki blažijo bolečine, niso edina možnost, ki jo imate. Zaradi pogostih vnetij sklepov, kar je glavna težava, ki jo povzroča putika, zdravilo zelo hitro povzroči, da se nanj navadite, če ga jemljete prepogosto. Poleg tega pa s tem še ni rešena sama težava oziroma odpravljena putika. Zdravila za putiko namreč zgolj lajšajo simptome, ne lotevajo pa se vzrokov, zaradi katerih se je pojavila putika. Kaj je to je putika oziroma kaj so vzroki zanjo, je vprašanje, na katerega je mogoče podati različne odgovore.

 

putika zdravilo putika naravna zdravila

 

Vas muči putika? Zdravilo je lahko tudi bioenergoterapija!

 

Od tega, kaj bomo prepoznali kot poglavitni vzrok motnje, je odvisno tudi to, kako se bomo lotili težav, ki jih povzroča putika. Naravna zdravila proti putiki so možna alternativna oblika zdravljenja, ki pa ni vedno najbolj učinkovita. A brez skrbi, v Bioquantumu imamo rešitev za vse, ki vas muči putika. Zdravilo za putiko namreč ni samo nekaj materialnega, ampak je to lahko tudi energija. Izvajamo tehnike kvantne teleportacije, s pomočjo katerih smo pomagali že številnim ljudem, ki jih je mučila putika. »Zdravilo« deluje v samem energijskem polju, torej pri izvoru težav oziroma tam, kjer nastane putika. Klasična zdravila bodo že kmalu nepotrebna. Metoda je med drugim primerna tudi za išias, pomoč pa se lahko nudi na daljavo.  Več nasvetov si lahko preberete na našem blogu: http://www.bioquantum.si/category/blog/

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Bioquantum alternativna oblika zdravljenja d.o.o.
Naslov
Bičevje 5
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
+386 41 636 532
Seznam fraz
putika zdravila, putika zdravilo 
ZEMLJEVID